Całkiem dobre ceny

Codziennie dojeżdżam w okolice Pruszcza do pracy. Pomimo opinii, jakie usłyszałem od znajomych na temat wysokich cen, ze względów logistycznych skorzystałem z ich usług. Jeżdżę 6letnią Skodą i przyszedł czas na przegląd po 180 tysiącach. Wymienili rozrząd, tarcze hamulcowe z przodu i jakieś drobne elementy zawieszenia (bo coś stukało na dziurach). Za całość zapłaciłem trochę ponad połowę tego, co chcieli w ASO gdzie dodatkowo jest 30% promocja na usługi. A tu bez promocji a taniej. Po przeglądzie odebrałem samochód wymyty i odkurzony. Jestem bardzo mile zaskoczony i naprawdę gorąco polecam to miejsce. Znajomi którzy odradzali mi wizytę u Janisza już poznali moją opinię. Czas na internautów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Całkiem dobre ceny

andrew - ile ci janisz zapłacił żeby pisac takie bzdury??? przecież oni nie umieją wymieniać rozrządu, jak kiedyś chciałem żeby mi wymienili rozrząd w audi a4 to nie wiedzieli jak sie do tego zabrać, nie wiedzieli że trzeba odpiąć przedni zderzak, stwierdzili że to taki mega problem że cena skoczyła 3 razy w góre... a przecież to takie proste i zajmuje 10 minut...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Całkiem dobre ceny

zupełnie się nie zgadzam
blacharka owszem w porzadku.
ALE
Odstawiałam auto z pełny bakiem, w trakcie 5 dni naprawy ubyło 1/4 baku.
A WYMIENIANY BYŁ ZDERZAK!
Dodatkowo
wewnątrz auta po naprawie zauważyłam uszkodzenia mechaniczne, na swoje nieszczęście zbyt późno!
Dodatkowo
po odebraniu auta od janisza w 3 dni później padłmi rozrusznik, DZIWNE??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0