Piotr W - opinia (1) Przez kilka lat zostawiałem 2 auta na drobne naprawy, przeglądy okresowe,... Piotr W Nie polecam !!! (1) Subaru Forester za wielkiego wyboru to u nich chyba nie ma . naprawiono... Kamil Polecam (1) Nie ma co mówić, ale to najlepszy warsztat w mieście. Tylko do nich jeżdżę i... Ewelina
Nareszcie (1) Nareszcie znalazłem odpowiedni warsztat. W serwisie Nissana ceny kosmiczne, a... misiek Szybko i dobrze (1) Dobry warsztat - szybko wykonana robota blacharsko-lakiernicza (przednie... Stanisław Zaskoczenie... ale miłe (1) Przyznam, że przy wejściu trochę bałem się o ceny, ponieważ recepcja... Andrzej Gdańsk Janisz rządzi!!! (3) Właśnie odebrałem moją Mazdeczkę i postanawiam, że od dzisiaj to jest mój... Wojtek Pełna profeska (1) szybko spranie i profesionalnie internauta REWELACJA!!!!!! (1) Usługa wykonana w piekielnie szybkim terminie, samochód zrobiony bardzo... Krzysztof Usluga (1) Usługi blacharsko-lakiernicza zostala wykonana bardzo profesjonalnie , nie... Jozef Dreszler Rzetelnie i miło (1) Uważam, iż serwis podchodzi do klienta uczciwie. ASO wysłało do mnie... Zadowolona Klientka B.dobrze (1) Jestem bardzo zadowolona. Plus za: za telefony z informacją na temat etapu... Klientka naprawa blacharska , serwis klimatyzacji , test komputerowy (1) wymiana elementow nadwozia , lakierowanie , serwis klimatyzacji , przegląd ,... darek Byłem dwa razy i za każdym razem rozczarowanie (2) Jak w temacie. Byłem dwa razy w tym warsztacie i oprócz miłego wrażenia... Pat dość dobrze (1) problemy z kontaktem z osobami naprawiającymi szkodę markus Ola - opinia (1) ABSOLUTNA REWELACJA !!!! Naprawiałam szkode bezgotowkowo. Wysoka jakość... Ola Jest dobrze (1) Od lat naprawiam tam kolejne samochody. Nigdy nie było poważnej wpadki. Jak... Ryba zachwycona (1) REWELACYJNA jakość obsługi! Naprawiałam szkode bezgotowkowo. Wszystko odbyło... Jadźka Profesjonalny serwis (1) Wykonywałem przegląd 6 letniego samochodu, połączony z wymianą rozrządu... Krzysztof Nie jestem zadowolony (2) Byłem u Janisza z usterką po drobnej kolizji. Naprawa miała być bezgotówkowa,... Rafalq