Firma godna polecenia (1) Witam wszystkich ,pragnę podzielić się opinia o warsztacie samochodowym firmy... wojtek polecam (1) naprawiałam samochód w zakresie blacharskim, dostałam fachową pomoc , szkode... Gosia naprawa blacharska (1) Profesjonalnie wykonana usługa, bardzo dogodny termin realizacji a przede... deder
Polecam (1) Przypadkowo trafiłam na stację firmy Janisz. Nie wiedziałam, czego oczekiwać,... Ann Brawo tylko tak dalej (1) Trafiłem do "Janisza" z polecenia kolegi. Nie bardzo chciałem werzyć w jego... Karol Szybko, drogo, byle jak... (1) Nie polecam napraw blachcarsko-lakierniczych. Po naprawie moje auto było... DJ Niestety jestem zawiedziony (3) Niestety jestem zawiedziony.Oddalem auto do drobnej naprawy lakierniczej ale... Adam Całkiem dobre ceny (3) Codziennie dojeżdżam w okolice Pruszcza do pracy. Pomimo opinii, jakie... Andrew naprawa (1) naprawa blacharsko,lakiernicza . szybko ,jestem zszokowany jakoscią , przy... darek W. - opinia (1) Bylem na przegladzie ze swoim 9 letnim samochodem. Bardzo podobała mi się... W. Zdecydowanie zadowolony (1) W serwisie realizowałem bezgotówkową likwidację szkody oraz naprawę... Tomasz A mi się podoba. (1) Pierwszy raz trafiłem do nich ok rok temu. Jakiś przegląd plus drobne naprawy... Dariusz Anna - opinia (1) Właściciel dba przede wszystkim o rzetelność napraw.Czuję się tam zawsze... Anna Gites (1) Uważam, że powypadkowe naprawy na najwyższym poziomie. Guma Dzięki za pomoc! (1) W walce z ubezpieczalnią, dobre rady i naprawę samochodu. Mimo wszystko miło... Danuta K. Po prostu: DZIĘKUJĘ. (1) Za potraktowanie w momencie kłopotu, pomoc Waszego prawnika a przede... Kalina