Całkiem niezła szkoła ...
Jestem w drugiej klasie i coś już mogę o tej szkole powiedzieć :)
Poziom nauczania:
- jest paru nauczycieli, którzy mają totalnie wszystko głęboko gdzieś, na takie lekcje się po prostu chodzi i odpoczywa przed innymi lekcjami, są też nauczyciele, którzy dużo wymagają a mało uczą, trzeba się uczyć w domu, ogólnie jak ktoś chce to się w tej szkole dużo nauczy, jak się nie chce to się nie nauczy :))
Większość nauczycieli to bardzo sympatyczni ludzie z którymi można się dogadać ;))
Chociaż jak wszędzie zdarzają się wyjątki ...
Wyposażenie:
- tak dobrze wyposażonej szkoły dawno nie widziałem :D, w toaletach czysto, sala gimnastyczna extra wyposażona, winda, podjazd dla niepełnosprawnych, porządne okna, dobre wyposażenie multimedialne
Wygląd i czystość obiektu:
- Pani Irenka i spółka dbają o szkołę jak należy!
Bezpieczeństwo:
- ludzie tolerancyjni, ja jeszcze w ryja nie dostałem :)
Ocena ogólna:
- szkoła fajna, jak na razie to dwa lata fajnie spędzone, POLECAM!
Poziom nauczania:
- jest paru nauczycieli, którzy mają totalnie wszystko głęboko gdzieś, na takie lekcje się po prostu chodzi i odpoczywa przed innymi lekcjami, są też nauczyciele, którzy dużo wymagają a mało uczą, trzeba się uczyć w domu, ogólnie jak ktoś chce to się w tej szkole dużo nauczy, jak się nie chce to się nie nauczy :))
Większość nauczycieli to bardzo sympatyczni ludzie z którymi można się dogadać ;))
Chociaż jak wszędzie zdarzają się wyjątki ...
Wyposażenie:
- tak dobrze wyposażonej szkoły dawno nie widziałem :D, w toaletach czysto, sala gimnastyczna extra wyposażona, winda, podjazd dla niepełnosprawnych, porządne okna, dobre wyposażenie multimedialne
Wygląd i czystość obiektu:
- Pani Irenka i spółka dbają o szkołę jak należy!
Bezpieczeństwo:
- ludzie tolerancyjni, ja jeszcze w ryja nie dostałem :)
Ocena ogólna:
- szkoła fajna, jak na razie to dwa lata fajnie spędzone, POLECAM!