Całkiem przyjemna restauracja

Temat dostępny też na forum: Przylądek Dobrego Smaku
Polecili ją nam znajomi, pojechaliśmy sprawdzić. Warto było , punkt z pięknym widokiem, dużo miejsca na parkowanie. Przy okazji warto by było sprawdzić czy gdzieś w Polsce jest parking usytuowany tak blisko morza.
Trochę poczekaliśmymy na jedzenie , ale było warto, smaczna ryba, taki łosoś zawinięty coś jakby w tortili.
Zdecydowaliśmy się zrobić tam komunię syna i było Ok. Wprawdzie trafiliśmy na kiepską pogodę i ze spaceru nic nie wyszło . Tak więc siedzielśmy przy stole i degustowaliśmy zmieniające się menu. Jedzenie nas nie zawiodło, za wyjątkiem lodów podanych w takim dość prl-owskim wafelku. Przypomniała mi się moja komunia, czekałem tyko kiedy podadzą oranżadę z ceramiczo metalowym otwarciem. Jedzenia sporo zostało zabraliśmy do domu z 15 pojemników, a komunia była na 18 osób. Będziemy tam wpadać, z Gdyni z obwodnicy jest całkiem dobry dojazd, i co ważne można być z psem nie widziałem zakazu.
ep
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Całkiem przyjemna restauracja

Zgadzam sie w 100%.. Byłem gościem na komuni w maju, jedzenie super, obsługa przemiła, troszkę pozostawiało do życzenia jakość podania.. Natomiast to co zobaczyłem na weselu u znajomych 15 sierpnia to ogromna poprawa w jakości podawania. Mięsa na paterach z sałatka z fajnym delikatnym sosem, dużo i estetycznie..Gratuluję przyjmowania krytyki i wyciągania wniosków. Tylko takich restauratorów sobie życzyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0