Danka Macioszek - ocena (1) Piękne miejsce i ludzie Danka Macioszek W. - ocena (1) Niestety ocena słaba. Jedzenie poprawne więc tu nie będę się czepiać. Ale... W. Ola - ocena (2) Wspaniały Bal z okazji dnia kobiet. Jedzenie przepyszne, pięknie podane.... Ola
Karol - ocena (1) Fajnsiarze i tyle...menu nie można przeczytać,co to za knajpa może być jak... Karol Bogdan - ocena (1) Jedzenie smaczne. Duży wybór dań z pstrągiem. Pyszna golonka i pierogi z... Bogdan Thomas - ocena (1) Piękny czysty hotel, przepyszne pierogi, usługi na najwyższym poziomie :) Thomas niki1991a - ocena (1) To miejsce spełniło moje wszystkie oczekiwania w 100 procentach:) lepszego... niki1991a niki1991a - ocena (1) Polecam wszystkim pobyt w tym hotelu, naprawdę to miejsce oceniam na 100... niki1991a Kanarinios - ocena (2) Rewelacyjne miejsce Kanarinios Mieczysław - ocena (1) Wyśmienite jedzenie ,pierogi z kaczki,golonka ,oraz kaczka i miła obsługa... Mieczysław Borys - ocena (2) Rewelacyjna obsługa klienta na najwyższym poziomie, dania zaskakująco... Borys Przemek - ocena (2) Urokliwe miejsce na uboczu Kaszub. Idealne na wypoczynek na łonie natury, z... Przemek Ola - ocena (2) Po raz kolejny odwiedziłam restaurację Hotelu Kozi Gród. Zawsze jest tam... Ola GK & KK - ocena (2) Pobyt weekendowy z pewnością udany. W tych pięknych okolicznościach przyrody... GK & KK Paulina - ocena (1) Dwa tygodnie temu wybrałam się na wypoczynek z dwójką dzieci. Polecam... Paulina szarak - ocena (1) Bardzo dobra i czysta baza, zarówno hotel jak i nowe domki. Przepyszne... szarak Grażyna - ocena (1) Byłyśmy na obiedzie 1 czerwca 2024.Zamowilysmy szmurowana kaczkę z kluskami.... Grażyna Jas - opinia (2) Nie polecam noclegi chyba że komus jest obojętne że śpi w pościeli po kimś i... Jas Tomasz - ocena (2) Jedzenie dobre w przystępnęj cenie. Niska oceana za : Podejście do klienta... Tomasz iwonna - ocena (1) hotel położony w środku niczego . Jedzenie znośne ,mały basen i nic poza tym... iwonna