Jola - ocena (1) Cudowne miejsce, wspaniała kuchnia, pałac odrestaurowany z najmniejszym... Jola Łukasz - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i świetna obsługa Łukasz Arkadiusz - ocena (1) Dziękujemy za prze cudowna obsługę! Zachęcamy wszystkich do skorzystania z... Arkadiusz
Mateusz S - ocena (1) Byłem w hotelu Villa Verdi w Łebie w drugiej połowie ubiegłego roku. Miejsce... Mateusz S Monika - ocena (1) Polecam serdecznie. Byłam w zeszłym roku w trakcie świąt wielkanocnych, z... Monika Margaret - ocena (1) Spektakularny widok i do tego jedzenie petarda ! Od lat nie zawodzi , polecam Margaret Beata - ocena (1) Pakiet "Biesiada piwna" tylko z nazwy: to w zasadzie kolacja z degustacją... Beata XYZ - ocena (1) Byliśmy na kaczce, obiad został podany zimny gdy poprosiliśmy o podgrzanie to... XYZ Tybetka - ocena (1) Miejsce przeurocze, jedzenie wyśmienite. Obsługa miła, grzeczna i... Tybetka Kamil - ocena (1) Generalnie, oprócz widoków, wymiatają jedzeniem. Szczerze, począwszy od... Kamil Kkkkk - ocena (1) Najgorszy hotel jakim miałam do czynienia. Wielkie zero za wszystko. Kkkkk Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie i doskonała obsługa. Zjedliśmy na początek tatara i śledzia.... Jacek Halszka - ocena (1) To najwspanialsze miejsce na mapie Polski. Już od przekroczenia samej bramy... Halszka Daria - ocena (1) Polecam pokoje z widokiem na morze... Coś wspaniałego w połączeniu z klimatem... Daria Małgorzata - ocena (1) Byliśmy w Zamku w Łebie na weekend czerwcowy z większą ekipą świętować... Małgorzata Katarina - ocena (1) Super oferta zadbania o siebie Katarina Iza - opinia (1) Przepiękny zamek z ponad 100 letnią tradycją. Prywatna plaża, basen,... Iza Bożena - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z urlopu spędzonego na Mierzei Wiślanej w Kątach Rybackich... Bożena Mati - opinia (1) Raz na jakiś czas odwiedzamy Oycową i jesteśmy zawsze zadowoleni! Pyszne... Mati PR - opinia (1) Świetne miejsce. Sauna na wyłączność genialna :) Bardzo dziękuję za cudowny... PR