GK & KK - ocena (2) Pobyt weekendowy z pewnością udany. W tych pięknych okolicznościach przyrody... GK & KK Paulina - ocena (1) Dwa tygodnie temu wybrałam się na wypoczynek z dwójką dzieci. Polecam... Paulina szarak - ocena (1) Bardzo dobra i czysta baza, zarówno hotel jak i nowe domki. Przepyszne... szarak
Grażyna - ocena (1) Byłyśmy na obiedzie 1 czerwca 2024.Zamowilysmy szmurowana kaczkę z kluskami.... Grażyna Jas - opinia (2) Nie polecam noclegi chyba że komus jest obojętne że śpi w pościeli po kimś i... Jas Tomasz - ocena (2) Jedzenie dobre w przystępnęj cenie. Niska oceana za : Podejście do klienta... Tomasz iwonna - ocena (1) hotel położony w środku niczego . Jedzenie znośne ,mały basen i nic poza tym... iwonna Jola - ocena (1) Cudowne miejsce, wspaniała kuchnia, pałac odrestaurowany z najmniejszym... Jola Łukasz - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie i świetna obsługa Łukasz Arkadiusz - ocena (1) Dziękujemy za prze cudowna obsługę! Zachęcamy wszystkich do skorzystania z... Arkadiusz Mateusz S - ocena (1) Byłem w hotelu Villa Verdi w Łebie w drugiej połowie ubiegłego roku. Miejsce... Mateusz S Monika - ocena (1) Polecam serdecznie. Byłam w zeszłym roku w trakcie świąt wielkanocnych, z... Monika Margaret - ocena (1) Spektakularny widok i do tego jedzenie petarda ! Od lat nie zawodzi , polecam Margaret Beata - ocena (1) Pakiet "Biesiada piwna" tylko z nazwy: to w zasadzie kolacja z degustacją... Beata XYZ - ocena (1) Byliśmy na kaczce, obiad został podany zimny gdy poprosiliśmy o podgrzanie to... XYZ Tybetka - ocena (1) Miejsce przeurocze, jedzenie wyśmienite. Obsługa miła, grzeczna i... Tybetka Kamil - ocena (1) Generalnie, oprócz widoków, wymiatają jedzeniem. Szczerze, począwszy od... Kamil Kkkkk - ocena (1) Najgorszy hotel jakim miałam do czynienia. Wielkie zero za wszystko. Kkkkk Jacek - ocena (1) Świetne jedzenie i doskonała obsługa. Zjedliśmy na początek tatara i śledzia.... Jacek Halszka - ocena (1) To najwspanialsze miejsce na mapie Polski. Już od przekroczenia samej bramy... Halszka