M&J - opinia (2) Hotel Kozi Gród wybraliśmy na miejsce, w którym zorganizowaliśmy nasze... M&J KaMar - opinia (1) Pięknie, pysznie , miła obsługa , po obfitym obiedzie , bo duże porcje... KaMar flimek86 - opinia (1) 20 zł a jakież było moje zdziwienie gdy chcąc iść z dziećmi na zapłacony... flimek86
Adrian - opinia (1) Było super! Brałem udział w turnusie 7-dniowym - namówiła mnie dziewczyna.... Adrian Paula - opinia (1) Piękne miejsce! Nowoczesne wnętrza w klasycznym pałacu! A do tego ta... Paula Kasia - opinia (1) Wspaniałe Miejsce.Czyste,pachnące,przytulne i ładnie urządzone pokoje.Pyszne... Kasia Piotr - opinia (2) Organizowałem imprezę rodzinna. Super sprawa miejsce, jedzenie pokoje na... Piotr Magda - opinia (1) Świetne miejsce na rodzinny wypad szczególnie na weekend w siodle. Przemili... Magda Krzysiek - opinia (1) Bardzo przyjazny osrodek imprezy , super byłem tam już 6 razy I za każdym... Krzysiek Nie polecam! (1) Wystrój restauracji oceniam dosyć wysoko. Natomiast uważam, że jedzenie jest... Joanna Super... (2) Restauracja prześwietna..odlot prawdziwy w smakowaniu tego,co nam... Wiesław Magiczne miejsce ! (1) Chcesz odpocząć od miejskiego zgiełku w zacisznym miejscu blisko natury?... Mateusz Kochając życie (1) Wszystko dla ciała , duszy dla dzieci dla lepszego życia. Bywalismy w... AT Odradzamy wszystkim! Katastrofa i rozczarowanie! (1) Pani Menager umówiła się z nami na spotkanie w celu zobaczenia sali i... Mm Rewelacyjne miejsce z dala od zgiełku miasta! (1) Urokliwe miejsce zaledwie 40 minut od Gdańska. Niesamowicie mili gospodarze,... Justyna Piękne miejsce (1) Byłem tutaj z narzeczoną na majówce i pobyt uznajemy za udany! Można odpocząć... Stanisław Luksus i relaks. (1) Zdecydowanie polecam! Cisza, spokój - regeneracja dla duszy i ciała. Krzysztof cisza spokój! (1) jestem świeżo po weekendzie w Kashubian, miejsce warte każdych pieniędzy...... Łukasz N. Czasami drobiazgi składają się na całość (1) Urokliwe miejsce . Posiłki poprawne. W hotelu czysto.Bardzo profesjonalne... Lucy super, wszystko super (1) fajne miejsce,miłe recepcjonistki.Pokoje czyste, piękna okolica. mariusz gdynia