Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Perfekcyjnie, wielka pomoc Pani Lucyny, jedzenie, organizacja i otoczenie... Marek Super miejsce na relaks po ciężkim tygodniu (1) Super obsługa , pyszne jedzenie, cisza, spokój , spa, basen, odwiedzamy to... kris Idealne Wesele (2) Nie mamy słów, aby wyrazić jak wdzięczni jesteśmy. Mieliśmy tam swoje... Aleksandra Werner
najpiękniejsze miejsce na wesele (1) Zakochaliśmy się z Mężem w tym miejscu od pierwszego wejrzenia :) nie było... Maria Nigdy więcej (3) Niestety nie polecam hotelu.Rezerwację zrobiłam 2 tyg. wcześniej wpłacając... Katarzyna Piękne widoki i fajne podejście. (1) Zajechaliśmy do hotelu podczas wycieczki rowerowej po Kaszubach. Zobaczyliśmy... Mariusz Uwaga na alkomat w recepcji (1) Wspaniałe wesele w Cedrowym Dworku.Pyszne jedzenie ,pięknie podane. W... Gdańszczanka Polecam rodzinom z dziećmi (1) Idealne miejsce na wypoczynek z dala od miasta. Hotel jest otoczony parkiem.... Tomson34 Wspaniałe miejsce na oderwanie się od pracy (1) Primavera położona jest dosyć blisko Trójmiasta, dlatego zdecydowaliśmy się... Maciek Super (1) Jedzenie poziom restauracyjny - pyszne, kreatywnie i estseycznie podane. Ceny... KB plusy i minusy (3) Witam, spędziłam z mężem w "Tristan H&S" kilka dni i może po krótce podzielę... dziękuję postoję Nie polecam (1) Hotel przyjemny, spaliśmy w nim kilka razy ale nie zrobimy już tego nigdy... Gość Sympatyczna obsługa, piękne miejsce. (1) Odwiedzamy od lat i polecamy. Piękne okolice, sympatyczna obsługa i pyszna... Alicja Wyśmienite miejsce (2) Dziękujemy za mile spędzony weekend.Z mężem postanowiliśmy się wybrać na... Dorota i Wojtek Super, pyszne jedzenie....no i ten klimat (1) Restauracja serwuje bardzo smaczne jedzenie, porcje w sam raz. Bardzo miła... Paweł Niedzielny rodzinny obiad w Kłaninie (1) Sugerując się opiniami wybrałam się z rodziną do pałacu. Niedzielny festyn z... Marta Rewelacyjna Pani Maja gorzej z menadżerem hotelu (1) Pani Maja jest po prostu rewelacyjna i szczerze powiedziawszy nie wiem po co... KM ....miałem okazję tam być i nocować. (1) Bardzo ładnie odrestaurowany pałac. Pokoje ładne, łóżka wygodne. Personel... Krzysztof Piekne miejsce (1) Przepiękne miejsce, bardzo dobra kuchnia.Cisza i spokój. Polecam jazdy... Ilona Wyśmienita kuchnia i ciekawy wystrój restauracji (1) Folkowy Dwór to ciekawa restauracja z wyśmienitą kaszubsko-węgierską kuchnią.... Grupa Rowerowa 3miasto