Wesele marzeń 14 maj 2016 Magda i Jarek (1) Serdecznie dziękujemy hotelowi Kiston i całej jego obsłudze za przygotowanie... Magda Wszystko bylo jak w bajce !!! Brawo Kiston !!! (1) W hotelu Kiston 7.05.2016 r odbyl sie nasz slub. Byl to najtrafniejszy wybor... Marika i Mateusz Czapp Majówka, wspaniale spędzona !!! (2) Spędzona majówka w tym miejscu, była czystą przyjemnością. Nowo oddana część... Maciej
Jak w raju ! (1) To cudowne , urokliwe , ciche i spokojne miejsce. Restauracja z klimatem ,... Moni Kozi Gród (2) Hotel położony w bardzo ładnym miejscu niedaleko jeziora. Ładne komfortowe... Ania Noclegownia (2) Niestety w tym mejscu jeszcze nie zrozumiano ze do hotelu przyjezdzaja GOSCIE... Krzysztof Rewelacja (1) To miejsce jest niesamowite. Obiekt urządzony z dbałością o najmniejsze... Ewa Pankau Weekend za miastem (1) Korzystałam w zeszłym tygodniu z gościnności w Czarnym Kosie. Powiem jednym... Beata Glica Polecam każdemu (1) Byliśmy w Czarnym Kosie dwa razy - latem i zimą - i za każdym razem było... Izabela K Świetne miejsce w przystępnej cenie (1) Wspaniały, malowniczy krajobraz Pojezierza Kaszubskiego, przemiła obsługa, a... gsf2016 zorganizowany grupowu wyjazd (1) Rewelacyjny wyjazd grupowy. Wszystko przygotowane perfekcyjnie przez Panią... Alicja Pietroń Wesele w Cedrowym Dworku (1) Znakomita obsługa kelnerska, wyśmienite dania podawane w ilości nie do... Marcin Polecam (1) W stadninie byłam mężem i dzieckiem na wypoczynku. Pokoje bardzo komfortowe,... Aleksandra Bajkowe Wesele (2) Wspaniałe miejsce na organizację wesela na 50-60 osób. Otoczenie spokojne i... Piotr&Małgorzata J. Wspaniałe wesle (2) Razem z mężem byliśmy zachwyceni organizacją naszego wesela w pensjonacie... Joanna Góralska ŚWIETNE MIEJSCE! (1) Spędzilismy z żoną kilka dni w tym SPA i naprawdę wróciliśmy bardzo, bardzo... TomekS Niestety nie polecam (1) Spędziłam z corkami trzy dni w primaverze i musze napisać ze nie stety jestem... Magda z Gdańska bardzo fajne miejsce (1) Polecam miejsce bo jest przeurocze, bardzo dobre śniadania, śliczne SPA, duże... nina Wspaniały hotel!!! (1) W Hotelu Jastarnia spędziliśmy cudowne święta Bożego Narodzenia. Były pyszne,... Aleksandra Maciejewicz Rodzinny weekend (1) Byliśmy ostatnio z rodzinką na weekendowym wypadzie i co się okazało było tak... Tomek