zdecydowanie Polecam (1) Wspaniałe położenie, przepiękne widoki, duże wrażenie robią dopracowane... Cieja Dom poza domem (1) Od czasu kiedy poznałem Lisewski Dwór mam drugie miejsce ,w którym czuje się... Wiesław To miejsce jest naprawdę inne niż wszystkie! (1) Klika dni temu miało miejsce jedno z najważniejszych wydarzeń w moim... Olek
Polecam wszystkim Oycową Zagrodę!!! (1) Niedawno miałam przyjemność być gościem na uroczystości zorganizowanej w tym... gość Wesele (1) Obsługa szybka, miła, uśmiechnięta. Jedzenie również smaczne, a dania... Para Mloda Pobyt październikowy 2015 (1) Wybraliśmy się po zakończeniu sezonu, La Siesta okazała się idealnym miejscem... Klaudia Gościniec Oycowa Zagroda (1) Jako już - szczęśliwa mężatka, a jeszcze dwa tygodnie temu - Panna Młoda -... Natalia Bardzo, bardzo polecam (1) Bardzo polecamy restaurację Oycowa Zagroda.Miesiąc temu odbyło się tam nasze... Ola Wesele (5) Piękne,spokojne miejsce w otoczeniu przyrody,smaczne jedzenie i miła obsługa... Andrea Hetzig Organizacja wesela (2) Organizowałam 2 miesiące temu wesele w Oycowej. Wszystko na początku było ok,... Państwo Młodzi spotkanie w niedźwiadku (1) Byliśmy ze znajomymi w Niedźwiadku i spróbowaliśmy kilku dań. Podano nam... Piotr Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek (1) Apartamenty przestronne i czyste. Bardzo blisko morza, zaledwie 250 metrów.... Andrzej Kiston - kaszubski raj (1) Jeżeli ktokolwiek chciałby spędzić urokliwy czas na Kaszubach, to z pełną... MARIA Dziękujemy za przepiękne wesele ! (1) W skali 6 dałabym 10, gdyby było to możliwe ;) Wspaniałe miejsce -... Asia i Jarek Blisko i tanio (1) Nocleg bardzo blisko Trójmiasta a zarazem cisza i spokój. Choć większość... ByłemIPotwierdzam Polecam miejsce jako salę weselną w stylu rustykalnym (1) Bardzo polecamy Oycową Zagrodę jako salę weselną dla każdego, kto szuka... Nowożeńcy ZDECYDOWANIE NAJ... ! ! ! (1) Po wielu długich i żmudnych poszukiwaniach odpowiedniego miejsca na ten... Alicja i Kuba Wesele 01.08.2015 (1) Jesteśmy świeżo po weselu, które odbyło się 1.08.2015r. Wszystko udało się... Maria i Jacek Najlepszy wybór (1) Polecamy wszystkim hotel KISTON jako miejsce realizacji najważniejszego dnia... Paulina i Darek Wesele Lipiec 2015 (5) PRZEBIEG WESELA: Jestem bardzo zadowolona z wyboru sali weselnej! Przede... Emilia