Bardzo, bardzo polecam (1) Bardzo polecamy restaurację Oycowa Zagroda.Miesiąc temu odbyło się tam nasze... Ola Wesele (5) Piękne,spokojne miejsce w otoczeniu przyrody,smaczne jedzenie i miła obsługa... Andrea Hetzig Organizacja wesela (2) Organizowałam 2 miesiące temu wesele w Oycowej. Wszystko na początku było ok,... Państwo Młodzi
spotkanie w niedźwiadku (1) Byliśmy ze znajomymi w Niedźwiadku i spróbowaliśmy kilku dań. Podano nam... Piotr Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek (1) Apartamenty przestronne i czyste. Bardzo blisko morza, zaledwie 250 metrów.... Andrzej Kiston - kaszubski raj (1) Jeżeli ktokolwiek chciałby spędzić urokliwy czas na Kaszubach, to z pełną... MARIA Dziękujemy za przepiękne wesele ! (1) W skali 6 dałabym 10, gdyby było to możliwe ;) Wspaniałe miejsce -... Asia i Jarek Blisko i tanio (1) Nocleg bardzo blisko Trójmiasta a zarazem cisza i spokój. Choć większość... ByłemIPotwierdzam Polecam miejsce jako salę weselną w stylu rustykalnym (1) Bardzo polecamy Oycową Zagrodę jako salę weselną dla każdego, kto szuka... Nowożeńcy ZDECYDOWANIE NAJ... ! ! ! (1) Po wielu długich i żmudnych poszukiwaniach odpowiedniego miejsca na ten... Alicja i Kuba Wesele 01.08.2015 (1) Jesteśmy świeżo po weselu, które odbyło się 1.08.2015r. Wszystko udało się... Maria i Jacek Najlepszy wybór (1) Polecamy wszystkim hotel KISTON jako miejsce realizacji najważniejszego dnia... Paulina i Darek Wesele Lipiec 2015 (5) PRZEBIEG WESELA: Jestem bardzo zadowolona z wyboru sali weselnej! Przede... Emilia Polecam ten hotel na rodzinny urlop. (1) Hotel jest bardzo ładnie położony w spokojnej uliczce. Pokoje są czyste,... Elżbieta Ślub w Kistonie. (1) zdecydowaliśmy się zorganizować wesele w Hotelu Kiston. bardzo pomocna... Grzegorz & Jola Kasia - opinia (1) Bylam jako gość ns weselu i muszę powiedzieć że bylo super obsluga poprostu... Kasia Wesele marzeń :) (1) Koziemu powierzyliśmy organizację ślubu i wesela. Od samego początku... Jesiony wesele w Cedrowym Dworku - polecamy! (1) Miejsce piękne, zadbane, klimatyczne. Kuchnia cudowna, smaczna, oryginalna,... aneta m Czerwcowe wesele (1) Dziękujemy za profesjonalną organizację naszego ślubu i wesela:) Było to... Artur&Natalia Wakacje w czerwcu (2) W zeszłym roku w czerwcu, wybrałam się z mężem i dziećmi do Zawiat. Ośrodek... Magda77