Czerwcowe wesele (1) Dziękujemy za profesjonalną organizację naszego ślubu i wesela:) Było to... Artur&Natalia Wakacje w czerwcu (2) W zeszłym roku w czerwcu, wybrałam się z mężem i dziećmi do Zawiat. Ośrodek... Magda77 Hotel Kiston (1) Wszystkim osobom szukającym lokalu o wysokim standardzie, bogatym menu,... Jacek
Wakacje (1) Odpoczywaj i cieszę ciszą. Zawsze można liczyć na pomoc właścicieli .Pyszne... Ludmiła Klimatycznie i milo (1) polecam spedzenie weekendu lub urlopu w Willa Amor mila obsluga, ładne,... Anka Nowy manager P O L E C A M !!!!!!!!!! Rajska Góra (2) Nowy menager w Rajskiej Pan Marcin pełen profesjonalizm. Wszystko idealnie... Lidia i Jan Milena - opinia (1) Organizowałam w Rajskiej Górze przyjęcie okolicznościowe i tak jak było to do... Milena Świetna odskocznia od pracy! (1) Hotel położony jest przy samej płazy i ból w nim wszystko czego było nam... Karolina Ch. Magiczne miejsce z super ekipą! (1) Cudowne, magiczne miejsce i fantastyczna ekipa ludzi! Na terenie Cedrowego... Magda i Sławek niesamowite miejsce (1) polecammm!!! super apartamenty! położone przy samej plaży z balkonu mieliśmy... kaśka Chiński mur (1) Dla mnie te złocone lampy, freski na ścianach, ogrodzenie jak chiński mur to... Zorka Magiczne miejsce (1) W Dworze Sześć Dębów zatrzymaliśmy się podczas naszej weekendowej wycieczki... Krzysztof Serwis psuje wszystko (1) Pojechaliśmy z rodzinka na obiad , oczywiście nastawienie było pozytywne a po... Krzysiek Wesele 11.10.2014 (2) My Mielismy nasze Wesele w Kistonie i jestesmy bardzo zadowoleni. My jestesmy... Jenny HOTEL NA SZÓSTKĘ! (2) Hotel Kiston to miejsce, z którego można nie wychodzić przez tydzień i ciągle... Waldek Wspaniały weekend (1) Dworek bardzo ładny, ogród zadbany. Pokój z pięknymi, stylowymi meblami.... Iza Super! (1) Byliśmy z mężem w Lisewskim Dworze na weekend. Cisza, spokój i harmonia.... Monika i Tomek Fantastyczna obsługa. (1) Przyjechałem tylko na weekend nie spodziewałem się zbyt wiele, ale obsługa... Łukasz Wielkanoc w Zawiatach (3) Skorzystaliśmy z oferty Wielkanocnej. I muszę przyznać, że było świetnie. W... Ana Fajnie , Smacznie , Nowo (1) Fajnie , Smacznie ....... NOWO Przyjeżdżam do Koziego Grodu dość często nie... Smakosz