Wielkie rozczarowanie (2) Mialam spedzic w tym hotelu romantyczny weekend z narzeczonym, jednak nie... Zofia MAAAASAKRA -- NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!! (1) CENY OGROMNE, OBSŁUGA TRAGICZNA, JEDZENIE STARE I MROŻONE. BARDZO NIE MILI... MICHAEL Pakiet Zimowy dla rodziny - strzał w dziesiątkę :) (1) Miałem przyjemność skorzystać z oferty Pakiet Zimowy, aby w czasie ferii... Marcin
Polecam (1) Pobyt w Srebrnym Dzwonie był prezentem dla rodziców z okazji 40. rocznicy... Magda Polecam Wesele (1) We wrześniu 2014 miałam wesele w ośrodku Syrenka i muszę powiedzieć, żę... Klaudia rajskie urodziny (1) Lokal nie bez przyczyny nosi taką nazwę.Urodziny mojej małżonki udały się w... zenon kwidziński Świetny hotel rodzinny z atrakcjami (2) Byłem w Niedzwiadku w pierwszy weekend lipca. Było FANTASTYCZNIE. To miejsce... Olaf Wielkanoc -polecam! (2) Zupełnie nie zgadzam się z poniższą opinią o jedzeniu. Jadąc na Wielkanoc... Alicja Super miejsce (2) Byłam z mężem i dziećmi na majówkę, ośrodek pięknie położony o dobrym... maja świetna zabawa (1) w styczniowy weekend byliśmy w hotelu z dziećmi. Faktycznie jest tam mnóstwo... JolaS weekend we Władyslawowie (1) Wraz z rodziną spędziliśmy w Apart Hotel Gwiazda Morza uroczy weekend.... Aga Polecam (1) Polecam RC pobyt sylwestrowy (1) Witam. Skorzystałam z pobytu w hotelu Kiston, oferta sylwestrowa. Bal udany ,... Anna Zadowoleni goście (1) Niesamowite wnętrza można się przenieść w czasie, odpocząć od zgiełku... Grażyna i Marek Boże Narodzenie w Niedźwiadku. (1) Hotel położony na malowniczej ziemi Kaszubskiej. Spędzenie tegorocznych Świąt... Danuta Odradzam. (2) Zdecydowanie odradzam ten hotel. Po pierwsze obsługa wyjątkowo niemiła... Dżeki. Urocze miejsce czynne cały rok! (1) Byłem z żoną w ostatni weekend we Władysławowie w Gwieździe Morza.... Marek Katarzyna C - opinia (1) Zorganizowałam swoje okrągłe urodziny. Wszystko było genialne.Począwszy od... Katarzyna C Warzenko ośrodek kolonijny (1) Byłem tam nie raz nie dwa nie pięć... bardzo chętnie tam wracam, bardzo ładne... Art Grażyna - opinia (1) Dziękujemy za wspaniałą imprezę, pyszne jedzenie i niezapomniany klimat.... Grażyna