Organizacja wesela (1) koleżanka zarekomendowała nam ,, lisewski,, po swoim przyjęciu weselnym.... Izabela Wesele w uroczym dworku na Kaszubach (1) Jak kazda Para Mloda marzylismy o idealnym weselu. Mimo organizacji calego... Emilia BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) W tym roku miałam przyjemność gościć z przyjaciółmi na balu sylwestrowym... Ania
Sylwester (1) Witam, Też z niewielką grupą osób uczestniczyliśmy na zabawie sylwestrowej... Uczestnik Najgorszy Sylwester ever (1) .Kolacja Sylwestrowa dla dwóch osób z „open barem” kosztowała 679... Maciek Sylwester 2015/2016 Rajska Góra (1) Sylwester 2015/2016 w Rajskiej Górze zaliczam do bardzo udanych. Byliśmy na... bobfil1970 Czad, nawet w taką pogodę jak teraz (1) Zatrzymaliśmy się w Ojcowej przypadkowo, odwiedziliśmy znajomych w Gowinie i... Kinia i Tom BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) miałem przyjemność gościć w ty pałacu na balu sylwestrowym 2015/2016 i było... ryszard osinoręki Święta w Lisewskim Dworze... (1) Spędziliśmy Święta w Lisewskim Dworze...Żona była w trakcie leczenia-... Wiesław Wielka zmiana... (3) Rzeczywiście, obecna restauracja znana nam od lat, nie jest już warta... klientka-alle Piękny, nowoczesny obiekt. Wyśmienita kuchnia. (1) Można tu uciec i zapomnieć o wszystkim. Chciałoby się zostać dłużej. Wszystko... Karol Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Polecamy to miejsce wszystkim! Organizowaliśmy w Oycowej Zagrodzie wesele w... Natalia Rodzinny obiad (1) Kaczka a w zasadzie połowa kaczki w jarzębinie super pyszna , barszcz z... Zayed Urocze miejsce (1) Byłam w poniedziałek tam pierwszy raz, trafiłam przez przypadek jadąc z... Karola Pysznie ! (1) Dania Restauracji po prostu przepyszne! Strefa mokra i zabiegi w SPA CUDO!... Zadowolona zdecydowanie Polecam (1) Wspaniałe położenie, przepiękne widoki, duże wrażenie robią dopracowane... Cieja Dom poza domem (1) Od czasu kiedy poznałem Lisewski Dwór mam drugie miejsce ,w którym czuje się... Wiesław To miejsce jest naprawdę inne niż wszystkie! (1) Klika dni temu miało miejsce jedno z najważniejszych wydarzeń w moim... Olek Polecam wszystkim Oycową Zagrodę!!! (1) Niedawno miałam przyjemność być gościem na uroczystości zorganizowanej w tym... gość Wesele (1) Obsługa szybka, miła, uśmiechnięta. Jedzenie również smaczne, a dania... Para Mloda