ŚWIETNE MIEJSCE! (1) Spędzilismy z żoną kilka dni w tym SPA i naprawdę wróciliśmy bardzo, bardzo... TomekS Niestety nie polecam (1) Spędziłam z corkami trzy dni w primaverze i musze napisać ze nie stety jestem... Magda z Gdańska bardzo fajne miejsce (1) Polecam miejsce bo jest przeurocze, bardzo dobre śniadania, śliczne SPA, duże... nina
Wspaniały hotel!!! (1) W Hotelu Jastarnia spędziliśmy cudowne święta Bożego Narodzenia. Były pyszne,... Aleksandra Maciejewicz Rodzinny weekend (1) Byliśmy ostatnio z rodzinką na weekendowym wypadzie i co się okazało było tak... Tomek Organizacja wesela (1) koleżanka zarekomendowała nam ,, lisewski,, po swoim przyjęciu weselnym.... Izabela Wesele w uroczym dworku na Kaszubach (1) Jak kazda Para Mloda marzylismy o idealnym weselu. Mimo organizacji calego... Emilia BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) W tym roku miałam przyjemność gościć z przyjaciółmi na balu sylwestrowym... Ania Sylwester (1) Witam, Też z niewielką grupą osób uczestniczyliśmy na zabawie sylwestrowej... Uczestnik Najgorszy Sylwester ever (1) .Kolacja Sylwestrowa dla dwóch osób z „open barem” kosztowała 679... Maciek Sylwester 2015/2016 Rajska Góra (1) Sylwester 2015/2016 w Rajskiej Górze zaliczam do bardzo udanych. Byliśmy na... bobfil1970 Czad, nawet w taką pogodę jak teraz (1) Zatrzymaliśmy się w Ojcowej przypadkowo, odwiedziliśmy znajomych w Gowinie i... Kinia i Tom BAL SYLWESTROWY 2015/2016 (1) miałem przyjemność gościć w ty pałacu na balu sylwestrowym 2015/2016 i było... ryszard osinoręki Święta w Lisewskim Dworze... (1) Spędziliśmy Święta w Lisewskim Dworze...Żona była w trakcie leczenia-... Wiesław Wielka zmiana... (3) Rzeczywiście, obecna restauracja znana nam od lat, nie jest już warta... klientka-alle Piękny, nowoczesny obiekt. Wyśmienita kuchnia. (1) Można tu uciec i zapomnieć o wszystkim. Chciałoby się zostać dłużej. Wszystko... Karol Wesele w Oycowej Zagrodzie (1) Polecamy to miejsce wszystkim! Organizowaliśmy w Oycowej Zagrodzie wesele w... Natalia Rodzinny obiad (1) Kaczka a w zasadzie połowa kaczki w jarzębinie super pyszna , barszcz z... Zayed Urocze miejsce (1) Byłam w poniedziałek tam pierwszy raz, trafiłam przez przypadek jadąc z... Karola Pysznie ! (1) Dania Restauracji po prostu przepyszne! Strefa mokra i zabiegi w SPA CUDO!... Zadowolona