Spędziłam z corkami trzy dni w primaverze i musze napisać ze nie stety jestem rozczarowana po raz pierwszy a spędziliśmy tak kilka super wyjazdów :-( a mianowicie żadnych zastrzeżeń nie mam co do obsługi na recepcji i jadalni również dziewczyny sprzątające bardzo miłe jednak nie można tego powiedzieć o ratownikach na basenie,siedzą naburmuszeni albo zagadnieni i rozmawiali między sobą :-( no nie stety czystość na basenie budzi wstręt,pod leżakami aż kłęby kurzu się robią pani odpowiedzialna za czystość siedzi i sobie rozmawia popijając kawę:-( w szatnach podłoga aż się klei taka brudna piasek i kurz porostu masakra sam basen tez budzi wiele do życzenia guma na dnie basenu przecieka i powstają pęcherze no i oczywiście piasek i brud na dnie który wnoszą ludzie pod stopami :-( jakuzzi tylko jedno sprawne a w drugim nie zbyt ładny zapach od papy :-( poza tym w hotelu bardzo głośno dzieci biegają i krzyczą do pozna i od wczesnego rana wiec osoby które cenią sobie spokój mogą być zawiedzione :-( co do reszty wszystko dobrze pokoje czyste,łóżka ładnie zascielone :-) i gdyby nie fakt ze chciałabym tam jeszcze gościć nie napisałam tego komentarza i proszę o przekazanie osoba kompetentnym