Całkowicie polecam
Mieszkam na stałe w Londynie. Informację o salonie znalazłam w internecie. Przyjeżdzam do Gdyni co 3-4 mce i za kazdym razem wybieram pakiet Dzień Piękna, który spełnia całkowicie moje oczekiwania. Od jakiegoś czasu dodatkowo biore masaż za każdym razem inny. Polecam relaksacyjny oparty o zasady hawajskie mauri. Jestem po nim bardzo zrelaksowana i z zapasem energii. Szczególnie odpowiada mi obsługa. Niezwykle profesjonalna, sympatyczna, okazująca bardzo duże zainteresowanie klientem ale nie nachalna. Za kazdym razem spotykam się z jednakowo wysokim poziomem wykonania usługi. Podoba mi sie, że zabiegi kończa się makijażem za każdym razem dostosowanym do pory roku, dnia a także organizacji wieczoru. Ponieważ mój pobyt w Gdyni trwa zazwyczaj ok 3 tyg. mam czas aby skorzystać z 2 tygodniowego karnetu na rolletic. dzieki informacjom i radom pracowników salonu schudłam 9 kg i za kazdym razem zmniejszam swój obwód w udach i pozbywam sie cellulitu.
Napisałam te opinię, poniewaz za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z pobytu w salonie.
Napisałam te opinię, poniewaz za kazdym razem jestem bardzo zadowolona z pobytu w salonie.