Całodzienne mdłości

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam,

Od kilku dni ( od soboty dokładnie) mam jakieś dziwne napady mdłości. W sobotę poszłam biegać (delikatnie jak zawsze) i już po kilu minutach czułam że mnie muli. Jakoś się przemęczyłam, trochę biegłam, trochę szłam jak czułam że się paw zbliża. Przyszłam do domu i musiałam przytulić muszlę. Nie objadłam się przed wyjściem, nie bolał mnie brzuch tylko mnie strasznie mdliło. Od tego dnia codziennie kilka razy dziennie mdli mnie dość mocno, ale póki co nie było wymiotów. Nie wiem co to może być. Dietę mam przyzwoitą, w ciąży raczej nie jestem (robiłam w sobotę test po tym wymiotowaniu- był negatywny). Czy iść do lekarza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Całodzienne mdłości

mam to samo i zabieram się za robienie testu :/
może jakiś taki wirus dziwny w powietrzu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A macie dzieci? Ja mam to samo od poniedziałku i chyba od córki cos zlapalam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam trójkę...
niby w żłobku coś się kręci, ale moje dziecko zdrowe
w zeszłym tyg we wtorek byłam tak chora, że mnie przeczyściło górą i dołem ale tylko 4 godz i byłam zdrowa... młody ode mnie złapał chyba bo w pt wymiotował jeden raz i tyle... córki zdrowe
mi było znów niedobrze jakoś od wtorku znów, ale nie wymiotuję... mdli mnie tylko, szczególnie jak jestem głodna- zupełnie jak w ciąży :/ ale dziś było ok, więc może mi przeszło, oby

Dziewczyny mam to samo.
W zeszłą sobotę byłam na ognisku i wszystko było ok.. nagle zrobiło mi się bardzo nie dobrze i musiałam wszystko odstawić i poleciałam "przytulic muszle" i od kilku dni strasznie mnie mdli. Przed wczoraj robiłam szybko obiad i wychodziłam, jak wróciłam do domu poczułam zapach i odrazu muszla :O Staram się o maleństwo, robiłam test ale nic nie wyszło. Dużo osób mi mówi, że testy kłamią wiec nie wiem.. może mi się udało, a może to zwykły wirus

Dzieci nie ma. Po kilku dniach przeszło, nie mam pojęcia co to było :)

ajczęsciej wirusówka liub niezyt zołądkowo jelitowy, nic groznego naczczęscie. Jakby sie utrzymywalo to lekarz, ale jak mineło, to spij spokojnie.

Mi tez przeszlo 😊

Inne tematy z forum

Czy rozmiar członka ma znaczenie (26 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

dr zabielski-neurolog (15 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...