nie ma jasnego cennika.. (2) co bardzo mnie wkurza, niby robię to samo co mc temu z wlosami a cena np o 70... Elżbieta Nie polecam (1) Nie polecam usług w tym salonie. Mialam dzisiaj zabieg koloryzacji. Ustalilam... Aneta polecam! (1) profesjonalni fryzjerzy, z wiedzą na temat wlosow, super dobieraja kolor do... Zosia
Małgorzata - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i wspaniale dbają o klienta. Małgorzata Rewelacja !!!Pani Monika ;) (1) Polecam wszystkim Panią Monikę , przemiła blondyneczka :):). Najlepszy mój... Asia super atmosfera i obsluga ! (1) super! ten salon jest najlepszy w trójmieście! załoga usmiechnięta, rozmowna,... Małgorzata porażka najgorszy fryzjer u jakiego byłam (3) Robiłam kolor na włosach niestety Panie w salonie są kompletnie nie... Marta Mile zaskoczona (1) profesjonalne podejście do klienta oraz dbalosc o niego. rzadko się spotykam... grazyna Niezadowolona (3) Odwiedziłam ten salon ostatnio ,niestety nie mogę nić pozytywnego napisać o... Niezadowolona Polecam Salon - przede wszystkim Panią Ewelinę (1) Bardzo cenię sobie usługi w Salonie CA. Z usług salonu korzystam regularnie... Magdalena Zadowolona (1) Trafiłam do tego salonu z polecenia do fantastycznego fryzjera p.Macka.... Roksana duże rozczarowanie. (1) od wielu lat bylam klientką tego salonu, zawsze wychodzilam zadowolona i... stalaklientka POLECAM (1) Trafiłam przypadkowo i zostaje klientką na zawsze .Profesjonalizm w pełnym... eni WOW :)))) (1) Jestem pod wrażeniem salonu! Takiej czystosci, sterylnosci nie widziałam w... Ewka Polecam każdemu mężczyźnie (1) Odwiedziłem salon Camille Albane tydzień temu i byłem bardzo mile zaskoczony,... Paweł Polecam Serdecznie (1) Kiedyś zrażona wizytami u fryzjera dziś te spotkania to sama przyjemność dla... Katarzyna Najlepszy salon w trójmiescie! (2) Przypadkowo trafiłam do salonu CA w Madisonie, ale wiem ze na pewno tam... Goska fantastycznie! (1) Jestem bardzo zadowolona! przyjechałam z Wrocławia do Trójmiasta, odwiedziłam... ola słabo!! (1) Ceny powalające. Nie polecam. Podcięcie włosów 11-latce kosztuje 70 zł.... Ewa bardzo zadowolona (1) korzystam z usług salonu regularnie od kilku lat, chodzę do różnych fryzjerów... Alina