Canał +
Witam serdecznie chciałem stanowczo odradzis jakikolwiek kontak z UPC . Zostałem oszukany i chyba sprawa trafi do sadu. W dni 30.12.2011r zadzwoniła do mnie pani z UPC w sprawie prpmocji jak maja na udostepnienie pakietu telewizji Canał + i pare innych kanałów Canał + . Spytałem na czym polega ta promocja wiec dostałem odpowiedz ,że właczął mi ten pakiet za jedyne 10 zł na okres jednego miesiaca to znaczy do dnia 30 .01.2012 r w promocji z mozliwoscia wyłaczenia w kazdej chwil jak nie bedzie mi odpowiadało ( wystarczy jeden tel do UPC) i bede miał wyłaczone .Otórz uprzedzam że to wszystko to wielka SCIEMA i oszustwo . Zadzwoniłem w dniu 27.01.2012 rok w celu wyłaczenia niby promocyjnego CANAŁ+ ---i co okazało sie ze nie moga wyłaczyc bo [podobno wyraziłem zgode na pakiet CANAŁ + na cały rok!!!!!! Kompletna bzdura nie wyraziłem takiej zgody chciałem tylko zobaczysc w tej promocji czy to sie opłaca i tak jak mnie pionformowała pracownica UPC bede miał mozliwosc wyłaczenia po upływie 30 dni. OSZUSCI zawieraja z klijentami umowe telewonicznie bez zgody klijenta .Podobno maja nagrana rozmowe wiec poprosiłem zeby ja odsłucha w obecnosci przedtawiciela UPC ale oni nie zgodzili sie