Nie ma lepszego weterynarza ! Zdecydowanie POLECAM (1) Obie Panie, które tam pracują są cudowne. Bardzo profesjonalne podejście do... Anka z Biszkoptem :) rewelacja :) (1) po raz kolejny wizyta u p.Wiktorii i po raz kolejny moj kot i ja zadowoleni... michał l. Dziekuje że jesteście! (1) Do gabinetu Canin i mojej ulubionej dr.Wiktorii dojeżdżam z Chwaszczyna a... Asia z Chwaszczyna
Super Gabinet :) (1) Trafiłam ze swoim pupilem do Pani Doktor Wiktorii. Mój pies zawsze bardzo... Magdalena POLECAM - dr Dolittle na DĄBROWIE (1) Serdecznie polecam :) w gabinecie panuje bardzo miła, serdeczna atmosfera,... Marta przyjazny gabinet (1) Widać że przyjmujące tam Panie doktor chcą żeczywiście pomóc zwierzakowi i... Marta Gdynia super Gabine !!! (1) już dawno nie spotkałem tak młodej i pozytywnie nastawionej a za razem... Dexter Polecam (1) Pani Wiktoria i Pani Basia to lekarze z powołania! Profesjonalna obsługa,... Marzena POLECAM (1) Cieszę się bardzo, że trafiliśmy z chorującym jamnikiem w dobre rece. Pani dr... Małgosia