Capito Design

Oprawa obrazów

Gdańsk, Stanisława Staszica 2

Kazimierz - opinia (1) Pełen profesjonalizm, super doradztwo ,moim zdaniem największy wybór ram .... Kazimierz Rewelacja (1) Oprawiałem wiele rzeczy w różnych pracowniach, ale takiego wyczucia w doborze... Jan Jedyne takie miejsce (1) Artyści podchodzący tak samo profesjonalnie do oprawy pojedynczego obrazka... Agata
Sztuka to mało powiedziane (1) Oprawa w tym miejscu to sztuka , wyczucie , forma i wybór ram , pełen... Anna Takiego smaku nikt nie ma w trójmieście (1) oprawiałem w wielu miejscach byli to dobrzy rzemieślnicy ale tu to są artyści kanrad opinia (1) rewelacja, polecam, koniecznie tylko w tym zakładzie, najlepszy we Wrocku to... Adam Profesjonaliści (2) Najlepsi w swoim fachu, na pewno w Gdańsku. Oddałam aż 4 obrazy do oprawy.... Sabina Profesjonalnie i fachowo! Polecam (1) Bardzo polecam, jestem super zadowolony z oprawy i choć ceny nie są najniższe... Zigi Profesjonaliści (1) Zwracają uwagę na detale, o których nawet nie wiedziałam. Agata Pełen profesjonalizm (1) Ci ludzie wiedzą co robią james Piękne miejsce i fachowa obsługa (1) Prawdziwa artystka z ogromnym doświadczeniem i wyczuciem. Jesteśmy ogromnie... Krysia