Polecam Pełna fachowość (1) Pełen profesjonalizm i fachowość.Poraz kolejny odwiedziłem zakład by założyć... Adam Rewelacja! (1) Pełny fach firmy. Świetne doradztwo, bardzo staranne wykończenie, brak... Kristal ® Montaż kompleksowy (3) Montowałem u Panów z Car Extreme głośniki, radioodtwarzacz i cb radio.... Marek
POLECAM! (3) Witam, byłem dziś poprawić drzwi po montażu głośników przez "fachowców" z... Skoda Octavia REWELACJA !!! (1) Byłam w firmie Car Extreme na montaż monitora podsufitowego w moim Land... Agnieszka Serdecznie polecam montaż czujników parkowania w firmie Car Extreme (1) Długo zastanawiałam się gdzie i jakiej firmy zainstalować czujniki parkowania... Ania BARDZO POLECAM (2) Zakładałem w Car Extreme zestaw głośnomówiący bluetooth Parrot MKi9200.... Kuba Car Extreme (2) Montowałem wczoraj w firmie Car Extreme autoalarm, blokadę skrzyni biegów,... Krzysiek GORĄCO POLECAM !!! (1) Nareszcie porządni fachowcy na Osowej, byłam u tych Panów już 2 razy i za... Agata POLECAM! (1) Usterke w moim samochodzie starałem się naprawić u trzech elektryków... Sapol alarmy (1) byłem w tym zakładzie- podejście super profesjonalne, widać że panowie znają... Marcin B. OPINIA (1) Bardzo fachowa obsługa, miłe podejście do klienta, polecam ten warsztat. ANNA