Cafe Racer - siedzenie na miarę (1) Rewelacja. Wykonawstwo obicia najwyższej klasy, mucha nie siada. Siedzenie... TomekB Wioleta - opinia (1) POLECAM !!!! BARDZO DOBRZE WYKONANA PRACA !!!! W PASSACIE WYGLĄDA SUPER !!!! Wioleta Fachowo, lecz trochę trwało (1) Zleciłem uszycie i montaż pokrowców do BMW E91 i jestem bardzo zadowolony z... BECKER BMW E91
Tapiecerka w Golfie V (1) POLECAM:) Marta Skórzane fotele Suzuki Vitara (1) Wymiana tapicerki w Suzuki Vitara z jasnego materiału na pomarańczowo siwą... Paweł Gorąco Polecam (1) Zleciłem do wykonania wymianę poszycia dachu BMW E30 Cabrio. Wykonanie bardzo... Michał Obszycie kierownicy Opel Astra H (1) Materiał i jakość wykonania na najwyższym poziomie. 100% zadowolenia.... Paweł Fenomenalnie zdolny FACHOWIEC (1) Witam serdecznie. Korzystam z usług Pana Sławka po raz drugi , jakość... Figar77 naprawa siedzisk(gąbki) w seacie leonie na przednich fotelach (1) Jakiś czas szukałem zakładu tapicerskiego, aż w końcu trafiłem do... szymon AUDI A-6 WYMIANA TAPICERKI NA SKÓRZANĄ. (1) PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU TELEFONICZNYM NA ZMIANĘ CZĘŚCIOWĄ TAPICERKI/ Z... ROB Obszycie kierownicy Mercedes CLK (1) do zakładu trafiłam z polecenia znajomego. Moja kierownica wymagała... Justyna A3 naprawa fotela (1) podjechalem do zakladu Pana Slawka, po przedstawieniu problemu , zabral sie... Sylwek Super fachowiec!!! (1) Zleciłem panu Sławkowi do calkowitego obszycia i wykonczenia skóra i... Paweł BMW CABRIO - LEPIEJ OD ORGINAŁU. (1) WYKOŃCZENIE BARDZO DOBRE. SKÓRA WYSOKIEJ JAKOŚCI, TRWAŁA A ZARAZEM MIĘKKA.... arkadius007