Pełen profesjonalizm (1) Od lat zawsze fachowo, terminowo i z zaangażowaniem w wykonywaniu usług. Miła... Tomek z rodzinką - stali klienci Zjadacz kasy (2) Przed chwilą zamarzyło mi się umyć auto. Przejeżdżałam obok carmans. 2... Ola Wymiana kół (1) Profesjobalbie, szybko w dobrej cenie! Valdi
Zawsze zadowolony (1) polecam,zawsze doradza,pelna profeska Łukasz bardzo profesjonalny serwis opon (1) bardzo profesjonalny serwis opon JM Myjni nie polecam! (1) Zgadzam się z opinią jednego z przedmówcow. Niestety ta "myjnia" pozostawia... Paweł Serdecznie polecam warsztat Carman (1) Z warsztatu Carman korzystałem już kilkukrotnie, zarówno w drobnych... Michał Wymiana oleju benzyna dla DIESEL!!! (1) Umówiłam się na wymianę oleju w aucie wraz z filtrami oleju i powietrza.... Kierowca Sprawnie, szybko, konkurencyjnie na zdecydowany plus dla firmy (1) Chciałam wymienić łożysko. Mimo, że poprzedni mechanik sugerował mi z... Joanna Myjnia samoobsługowa - totalna pomyłka! (2) Z reguły staram się nie być pieniaczem i malkontentem, ale przypadkowo... yog naprawa samochodu jest szybka ,w dobrej cenie i solidna (1) jestem stałym bywalcem ,polecam andrzej Polecam (1) Byłem pierwszy raz, ale na pewno tam jeszcze wrócę. Fachowy przegląd auta i... luk Fachowa, sprawna i bardzo miła obsługa (1) W ostatnim czasie kilkakrotnie wymieniałam żarówki w samochodzie (a wymiana w... Grażyna Uczciwi fachowcy jakich mało (1) Nie często decyduję się na taki wpis. dziś byłem klientem warsztatu Carman.... stały klient Powrót syna marnotrawnego (1) Ostatnio wymieniałem opony, olej u konkurencji (w wolnym tłumaczeniu... moby_dick polecam usługi (1) Polecam korzystanie z usług CARMANS - Gdańsk, Milskiego 1, gdzie jest miła... Ewa Bardzo poleca (1) Miła i rzetelna obsługa, przystępne ceny POLECAM ok Polecam (1) Po kilku próbach w innych warsztatach, o których wolę nie wspominać trafiłem... zadowolony super usługi!!! (1) Bardzo dziękuję za tak solidną obsługę! Nie mam słów uznania dla... Ewa SZYBKO, SPRAWNIE, NA TEMAT... (1) Pełen profesjonalizm. Szybka diagnoza, błyskawiczne usunięcie usterki.... Badoo