Pomyłka w zawodzie !!! (3) Zakupiłam opony nowe w Carmans -pan założył mi te opony no i ok. Następnie... Gość Idealnie (1) Od ponad roku korzystam z ich usług i nie mogę złego zdania o nich... SB Toyota Corolla 2005 ,zbieżność, nie robią...? (2) Dlaczego odmówiono mi wykonania ustawienia zbieżności- przód?I to ma być... Prawie Klient
Ja nie narzekam. (1) Już drugie auto serwisuje u nich i jest ok. Konkurencyjne ceny ( za serwis... Łukasz Miła obsługa (1) Zajechałam do warsztatu pojazdem dwukołowym z powodu sytuacji kryzysowej z... A Waymaina płynu chłodniczego (2) Panowie nawet nie pokusili się aby zdjąć osłonę silnika, wywalili cały płyn... Piotr Jest OK (1) Witam, odwiedzam Carmansa a kiedyś Carmana od lat kilkoma już autami ,... Bogdan super placówka (1) Od kilku lat korzystam z usług. Panowie są mili, zawsze pomogli. Kierownictwo... Maria Niepolecam (1) Obsługa chamska, pojazd raz zrobiony musiał przyjeżdżać na poprawki, które... Marian Fachowo, szybko, niedrogo (1) Jestem klientką Carmans od lat, panowie naprawiali już 3 różne moje auta i... Jola DZIĘKUJĘ (1) Od kilku lat korzystam z usług i jestem bardzo zadowolona. ZAWSZE fachowo i... MERCEDES Partacze (2) Witam, byłem całkiem nie dawno na wymianie kół z zimowych na letnie. Niby... Młody ania - opinia (1) witam, mój przykład jest ewidentny, na prawdę coś jest nie tak z tym... ania Brak kompetencji, umiejętności oraz bardzo wygodniccy! (2) Zaznaczyłem, iż korzystałem kilkukrotnie,jednak były to tylko próby z racji... blastsky naciągają klientów (4) pojechałam na wymianę szczęk hamulcowych.zostały wymienione( rzekomo) po czym... marzena Zawsze zadowoloy (1) Korzystam stale z usług Carmans i złego słowa nie powiem. Terminowo , w... maniek Dramat (1) Ludzie ktorzy tamteraz pracuja nie maja pojecia o mechanice, zlecil bym im co... Niezadowolony onlyVW - opinia (1) No więc, widzę tu wiele negatywnych opinii, przejrzałem też opinie o innych... onlyVW oszusci (...) (2) mój ojciec pojechal do nich z usterką układu chłodzenia powiedział im, że... monki 406kombi (1) Myślę, że ekipa carmans zna się na rzeczy. Są tylko troche zabiegani i... Patryk