Maciej - ocena (1) Bardzo smaczne burgery ! Maciej przemass - opinia (1) Ulubiona burgerodajnia naszej rodziny :-) przemass Spalony tłuszcz (1) Drugi raz się skusiłem i drugi raz wtopa. Z samochodu niestety już na... q
zawsze pysznie i miło (1) zdecydowany faworyt, jeśli chodzi o foodtruck burgerowy. dobre bułki... eve Pyszności! (1) Najlepsze burgery z foodtrucków jakie jadłem. Dobre sosy i co najważniejsze... Łukasz smaczne do ostatniego burgera (1) Jedzonko doskonale. Sosy mozna laczyc jak wcześniej sie poprosi, pod koniec... eatstatic Rewelacja! :) (2) Miła obsługa, dania w klimacie slow food, cena mniej wiecej taka jak wszedzie... 2xB Bardzo smaczne (2) tylko cena trochę w dół? Może 10 zł a nie 14 zł Megi Świetne burgery!!! (1) Świetne burgery. Przerobiłem wszelakie food trucki w trójmieście! Świetne... Martin Pyszne, świeże, niepowtarzalne:) (1) Wszystkie produkty świeże (to czuć!), kotlet z wołowiny IDEALNY! Fajne... Hanna Smacznie! (1) Naprawdę smaczne i jakościowo dobre jedzenie! k.a. Po znajomości zjesz tam szybciej.... (2) muszę przyznać, że hamburgery smaczne (choć w Gdyni koło Prezydium jadałam... głodna Fiesta klasse! (1) Bardzo smaczne Bureau, idealna bułka żadne tam marketowe szity, tylko... Piotr