dostępności aut i nic więcej (1) kiepskiej jakości auta, a cena przy tym standardzie już zupełnie nie powala.... Marcin Polecam!!!! (1) Bardzo krotki czas oczekiwania. Cena normalna. Bardzo miły i profesjonalny... Monia srebrne mondeo pan nr40 :) (6) polecamy tego Pana , z koleżankami jezdzimy co weekend tylko z nim , zawsze... panie z moreny
Super! (1) Często korzystam z usług Caro Taxi i gorąco polecam wszystkim tą korporację!!... Marian POLECAM! (2) Polecam CARO TAXI. Bez problemu można dodzwonić się, ceny ok, krótki termin... Beata Dramat! (1) Nie dość,że długi czas oczekiwania to na dodatek jedna z droższych... czarna Polecam (1) szczerze polecam korporację Caro taxi 8,02,2014 jechałam z panem numer 19... ola MONA - opinia (1) POLECAM KORPORACJĘ CARO TAXI A W SZCZEGÓLNOŚCI PANA Z NUMEREM 19 MIŁA OBSUŁGA... MONA ... (3) Szczerze odradzam kierowce z numerem bocznym 1831 - nie wiem jak inni... redjazz Jestem bardzo zadowolona (1) Polecam firmę CARO TAXI. Skorzystałem już kilka razy i jestem bardzo... Klientka Polecam (1) Szczeże polecam,wsiadłem do pana z nr 19 z postoju przy pks,normalnie byłem w... seba Polecam (1) Wsiadlem do Pana z caro taxi z postoju przy Medisonie byl to opel zafira... Przyjezdny poprostu polecam (1) Wczoraj zupełnie przypadkiem i nie świadomie skorzystałam z tej korporacji i... Malwina