Carusek- i wszystko jasne !
Decyzja o rozpoczęciu nauki jazdy nie była dla mnie łatwa. Przezwyciężenie strachu i uświadomienie sobie, że jednak dam radę, że mogę połączyć ze sobą tyle reakcji, choć może nie zawsze dobrych-uroki kursu :) daję wiele radości i satysfakcji. Warto pomyśleć o nauce jazdy jako pewnym życiowym przedsięwzięciu, jednej z rzeczy, o którą jest się bogatszym. Ja też to mogę zrobić-takie nastawienie powinna w sobie odnaleźć każda osoba rozpoczynająca kurs, nie porzucając go mimo wielu niełatwych chwil, zwątpień w trakcie trwania nauki czy później w czasie nieuniknionych egzaminiów. Wierzę, że przepisem na sukces jest własne nastawienie i spotkanie odpowiedniego instruktora. W swoim imieniu gorąco polecam Pana Marka Turskiego. Pan Marek nauczy wszystkich ! Nikt nie stosuje tak ciekawych sposobów nauki jazdy jak on-bez wątpienia ;) Pan Marek to przemiła osoba, z którą można poruszyć wszelkie tematy pod słońcem, niekoniecznie związane z sytuacją na drodze ;) Naprawdę interesuje się swoimi kursantami, zawsze można się dogadać w kwestiach czasowych, nauka jazdy staje się prawdziwą przyjemnością. Więc, jeśli prawo jazdy to tylko z Panem Markiem ! :)