Gorąco polecam szkołę jazdy Carusek. I bardzo ale to bardzo mocno polecam niezastąpionego instruktora Pana Pawła !Serdecznie podziękowania dla niego za niesłychane pokłady luzu oraz za ogromną cierpliwość do wszystkich rzeczy, które wyczyniałam na drodze i oczywiście za to, że wytrzymał wszystkie rozmowy ze mną Wykazał się wielkim profesjonalizmem, oraz poczuciem humoru, które wpłynęło na pozytywny nastrój podczas wszystkich godzin spędzonych w L-ce Jest osobą na odpowiednim miejscu. Wykonuje swoją pracę z wielkim zaangażowaniem. Jest to człowiek, który pomimo ilości popełnionych bledów przez kuranta na drodze nigdy nie podnosi głosu, zawsze doradza co zrobić. Choć początkowo nie byłam pewna, czy sobie poradzę za kierownicą stwierdzam, że Paweł przygotował mnie świetnie do egzaminu, a co ważne nauczył myślenia za kierownicą, oraz bezpiecznej jazdy. Wszystkim, którzy wybierają się na kurs i chcą zdobyć wiedzę potrzebną do bezpiecznej jazdy po drodze, oraz oczywiście chcą zdobyć wymarzone prawo jazdy polecam szkołę jazdy CARUSEK , oraz niezastąpionego instruktora Pawła !
Pozdrawia serdecznie szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy :)