Michalina - opinia (1) Witam! Obsługa pozostawiająca wiele do życzenia . Stolik obsłużony przez 4... Michalina Lech - opinia (1) wrócimy tam chętnie ze względu na pyszne jedzenie Lech Anna - opinia (1) Porażka. Stół na zamówiony 3 tyg wcześniej na godz 15. Dodam, że miał być to... Anna
Jacek K - opinia (1) Bardzo słaba obsługa. Na jedzenie czekaliśmy ponad 1,5 godziny, aby... Jacek K Celina - opinia (1) Nie polecam. Na same napoje czekaliśmy pół godziny. Na resztę dań w sumie... Celina Konrad - opinia (1) ..................,Jedzenie pyszne Konrad Magda - opinia (1) Polecam, cudowna atmosfera oraz wyśmienita kuchnia Włoska. Magda Lika - opinia (1) Prawdziwie włoska kuchnia. Świetna atmosfera - szef kuchni Włoch... Lika Greg 69 - opinia (1) Nie dość, że smacznie to pełen profesjonalizm obsługi. Ostatnio z tym w... Greg 69 Ola - opinia (1) Jedzienie dobre, ale nie za tą cenę. Dania są raczej niewielkie a niestety... Ola Restauracja nie ogarnia obsługi klientów (1) Bardzo jestem zawiedziony. Jedzenie nawet dobre, chociaż pizza jest raczej... KL Smaczne jedzenie tylko co z tym serwisem (1) W restauracji zaserwowano nam bardzo smaczne jedzenie. Niestety niski poziom... 3miasto niestety , kolejny raz pomyłka (1) Powiem tak, może i warto ale nie w sobotę czy niedzielę, czy też inny wolny... endrju Jak dla mnie wyśmienicie (1) Polecam klimat w restauracji po prostu Włochy w Gdyni Krystian pyszne jedzenie (1) pyszne jedzenie wspaniała atmosfera i obsługa, gorąco polecam gabi Porazka (2) Pierwszy i ostatni raz korzystam z tego miejsca.Potrawy niesmaczne niezgodne... Alicja Słaba i Droga (1) Miałem wielką ochotę na prawdziwą włoską pizze na ciękim cieście z... Henryk Bardzo miło (1) Dziękuję za cudowne dziewczyny, które nas obsługiwały. Szef osobiście się... Magdalena Świetna włoska kuchnia (1) Jedzenie pyszne, pięknie podane. Szef kuchni mile nas zaskoczył osobistym... Patrycja bardzo długi czas oczekiwania (1) dokładnie godzinę czekaliśmy na 2 makarony i 3 pizze Kati