żenada (2) Jestem wyjątkowo niezadowolona,nie z usług,a raczej z... paskuda USŁUGI KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIE NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE. (1) Polecam makijaż permanentny -REWELACJA ,stylizacja paznokcia... Megi Kompleksowo makijaż i fryzura na wesele. (1) Sympatyczna pani, Fryzjerko-Kosmetyczka uczesała mi śliczne naturalne... Małgosia
REWELKA (1) Dziewczyny zawsze przemile, kapitalny klimat, chodze do Ani i Gosi od... Radzio !! Przekłuwanie uszu (1) Witam, chcę przekłuć córci uszy. Zastanawiam się czy podejście do dzieci mają... niania POLECAM (1) Przemiła ubsługa.Za jednym zamachem można zrobić i paznokcie i... Iza Marta - opinia (1) Przyjazna atmosfera,miła obsługa,szeroki wybór usług,dobra jakość farb do... Marta Chce się wracać :) (1) Wielokrotnie korzystałam z usług P. Gosi i P.Ani. Są to osoby, które zawsze... Agnieszka Zadowolona klientka! (1) Bardzo miła atmosfera, przyjemny wystrój oraz fachowa obsługa. Gorąco polecam!!! Jola To trzeba zobaczyć (1) Fryzjerka polecona. Jak zrobiła koka pannie młodej to od razu cała rodzina... Daria naprawdę polecam (1) Naprawdę polecam Maccel BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA. (1) Wielokrotnie korzystałam z usług w Cascaya .Uważam że salon różni się... Ewa Jszczuk Najmilsza fryzjerka z jaką miałem kontakt (1) Dla faceta zakład fryzjerski nie jest czymś szczególnym, jednak jeżeli może... DarSz POLECAM! (1) Miła obsługa,przyjemny klimat,róznorodnośc usług.Zagęszczanie... Marth Tam warto zrobić paznokcie. (1) Super salon przemiła obsługa.U Pani Gosi robię paznokcie już 10 lat jest... magdalena ... - opinia (1) Nikt nie robi paznokci lepiej niż Pani Małgosia. REWELACJA !!! ...