Casting co byście zrobiły?;)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Młoda dostała zaproszenie na casting do reklamy organizowany przez 5.10.15 ale odbywa się on warszawie w poniedziałek o 18.
Z jednej strony pojechałabym, fajna przygoda ale z drugiej szkoda mi ciągać ją tyle kilometrow...mam mieszane uczucia.
Parcia nie mam na takie akcje w sumie to podesłałam jej fotę ot tak sobie a tu niepodzianka i ja wybrali...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Casting co byście zrobiły?;)

Jola, mam ten sam dylemat, ale ja rezygnuję.
Poniedziałek, godzina 18sta, młoda będzie wymęczona o tej godzinie, a do tego jeszcze tyle godzin w podróży.

Mój mąż chciał jechać, ja uważam, że szkoda małej ciągać tyle km. i diabli wie, czy przez zmęczenie nie będzie płaczliwa

no my jeśli mielibysmy jechac to w sobote do znajomych i po castingu wracac wieczorem...ale jestem póki co na NIE

a AMI gratuluję;)

to jest casting, kazdego wybieraja i zapraszaja na dalsze, wyslanie cv nie znaczy ze dostaniesz odrazu prace, to raz.

dwa - pchanie w modeling to najgorsze co mozesz zrobioc, dziewczyna zrobi sie straszna, i bedzie sie uwazala za lepsza bo byla w gazetce tesco. Znam takie dziewcvzyny, tragedia, psycha im sie z***anana zrobila . Troche sławy/sukcesów i dzieciom tez odbija.

takie moje zdanie :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny ja mam podobny dylemat, ale zrezygnowałam, bo przeraża mnie tak długa podróż z dzieckiem:( i musiałabym brać wolne w pracy.

Jolu, anka GRATULACJE :)

Wyjdzie na to, że połowa dzieci odpadnie.

My w sumie też u rodziny możemy się zatrzymać, ale nie wiem dlaczego, jestem mocno na nie.
Gdyby to gdzieś w Gdańsku było, to ok, ale Warszawa jednak odpada

boshe ja nikgo w modeling nie pcham;D

to była akcja na fejsie wybrano 38 dzieci z 4 tysiecy. Teraz wsrod tej 38 przeprowadzony zostanie casting.

ja to traktuje jako przygodę a nie karierę,hehehe

uhmm jasne 38dzieci, z czego 4 z samego trojmiasta? taaaa ale to trzeba byc naiwnym... poczeka,to sie okaze ze z trojmiasta bedzie te 38 dzieciakow hehehehe
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja myślę ze wiekszej polowy to wogole nie bedzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja Zośka tez się załapała:)

konstantynopolitanczykowna, zawsze masz tak dużo do powiedzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Powyższa wypowiedz to jakas maskara, a wracając do tematu to niezlą godzinę wymyslili sobie na spotkanie z dziecmi i to jeszcze z róznych zakatkow Polski. Przeciez to sie wiąze z noclegiem, a wiec dodatkowymi kosztami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaka masakra?

no to już widzę ze ściema skoro z samego 3 city jest nas 5 albo i więcej;D hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może liczą, że nie przyjedzie większość, stąd taka godzina, data i wybrane dzieci

a na stronie 5.10.15 widziałam chyba wypowiedzi dwóch dziewczyn z trójmiasta, że sie zastanawiają, czyli kolejne ?
DZIWNE

kilka lat temu byłam na takim castingu w hotelu Gdynia z siostrzenica i kuzynką - sam casting w porządku, mili i cierpliwi młodzi ludzie, ale kolejka w której trzeba było przedtem odstać to masakra była. Przyjechałyśmy dośc wczesnie a i tak stałyśmy 4h... a za nami tłumy jeszcze. Na szczescie były nas 3 dorosłe kobiety więc co jakiś czas któras z nas zabierała dzieci na dwór połazić.
A dzieciaki wyły z nudów, niektóre mamy się darły na nie za to...

przepraszam masakra do do wypowiedzi pani konstanty......

jolga... twoja córa jest ŚLICZNIUTKA :D i fotogeniczna że hej :-)

Dziewczyny a czy ten casting i wszystko z nim związane bezpośrednio po nim jest bezpłatny? Jeśli płatny to by wszystko wyjaśniało

te 38 dzieci to już widać że ściema. Pewnie chcą żeby jak najwiecej ludzi przyjechało, a skoro to sie zaczyna o 18:00 i bedzie trzeba stać 6 albo i wiecej godzin z małym dzieckiem.... no ale jak ktoś specjalnie pojedzie to bedzie czekał. Takie castingi sa dla naprawdę zdesperowanych z mega wielkim parciem. Bo kto normalny chciałby dzieciaka tak męczyć? To się na pewno dla dobra dziecka nie odbywa.

Koleżanka kiedyś była na takiej sesji, naopowiadali jej bzdur że sie na modelkę nadaje tylko po to żeby namówić ją na jakiś cholernie drogi kurs dla modelek, ale były laski co sie napalały i poszły na ten kurs

ciekawe czy to nie bedzie coś podobnego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Godzina 18???
To chyba jakaś pomyłka;)

Dzieci o tej porze śpią!
Może to czemuś służy?Potrzebują zapłakanych maluchów, drących się. a może najbardziej wytrzymałych-jak zwał, tak zwał, chore to.
Nawet by mi na myśl nie przyszło, aby startować do czegoś takiego z chłopakami!

chyba na najbardziej zdesperowanych rodzicow liza, co za byle ochlap beda sie cieszyc ze dziecko w gazetce wystepuje,
olalabym, bo to bardziej rodzicow lechce niz dzieciom- im sie bardziej spodoba dzien na placu zabaw(no chyba ze to juz takie starsze dzieciaki ok 10lat i wyzej)

jakby bylo na miejscu to mozna podejsc ocenic na wlasne oczy ale do akcji typu casting mam talent nie pchac.

szczególnie że przecież zapraszają dzieci z północy Polski ... chyba domyślają się jak długą podróż muszą one odbyć.

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...