Jarosław M - ocena (1) Ostatnio robiłem zakupy na dziale 17. Niejaki pan Adam, rzekomy znawca tematu... Jarosław M Przem - ocena (1) Powiem tak obsługa miła za to reszta do bani. Zamówiłem płyty kartonowo... Przem Obsługa niechętna klientowi. (1) Czy w tej Castoramie zatrudnia się osoby z przymusu, za karę, czy może ryba... Klientka
Castorama? Nie dziekuję. (1) Obsługa przy kasie to porażka> Pani w sobotę 20.04.13 o 19.30 na kasie ogród... Katarzyna anna szysz - opinia (1) szanowni Panstwo, bedac kiedys w innym markecie niz Panstwa usłyszałam... anna szysz bardzo miło. (1) Bardzo miły i pomocny personel, mający wyrozumienie dla ludzi, którzy nie do... món Beznadzieja (1) Zasiegałem informacji telefonicznie, beznadziejna sprawa osoba informująca... Klient Fatalna obsługa - mało ludzi (1) Fatalna obsługa za mało osób na stanowiskach powinny być przynajmniej dwie... Hania Bardzo. (1) Jestem mieszkanką Gdyni ale wolę drogi nadłożyć i nawet zapłacić za transport... Anna Kijowska Bledna informacja (1) Przed przyjazdem do Castoramy w Oliwie / 28.07.08 w godzinach... Krzysztof Bajer doradztwo i wykonanie ... (1) Doradztwo merytoryczne oki,lecz docinanie blatów oraz listew na miarę jest po... wściekły klient anonim - opinia (1) Jakośc przycinania płyt meblowych jest bardzo zła gdyż kolejny raz zamówilem... anonim