Agata - opinia (1) Kucharze w tej firmie robią dobrą robotę. Nie wiem, jak powstaje wasz sos BBQ... Agata Renia - opinia (1) Profesjonalny catering. Posiłki zawsze dostarczone na czas i jedzenie bardzo... Renia Zadowolona klientka - opinia (1) Pani Agnieszka z Lavie Cooking House gotuje, piecze, dusi, smaży i... Zadowolona klientka
Adela - opinia (1) Szarlotka na śniadanie to jest to!!!! Lubię, jak wjeżdżają ciasta. Ale... Adela Milena - opinia (1) Kolorowe i różnorodne jedzenie. W moim bezmięsnym wariancie są ciekawe... Milena Liliana - opinia (1) Zastanawiasz się gdzie zamówić catering ? dobrze trafiłeś :... Liliana Monika - opinia (2) Bardzo gorąco polecam lavie cooking House. Obsługa profesjonalna i bardzo... Monika Krysia - opinia (2) Serdecznie polecam lavie cooking House. Nie raz korzystałam z ich usług i... Krysia Magda - opinia (2) Polecam, pyszne dania obiadowe jak i desery. Magda Zuza - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, dobrze przemyślane, kucharze mają pojęcie :) Fajne... Zuza Adrian - opinia (1) Idealne jedzenie jak od mamy, mimo że mama mieszka na drugim końcu Polski :P... Adrian Jula - opinia (1) Pyszne śniadania na słodko, chociaż od zawsze byłam team wytrawne śniadania.... Jula Gosia - opinia (1) Kotlety gryczane z pietruszką w sosie marchewkowym z groszkiem ale sztosik!... Gosia Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam firmę La Festa ! Catering w postaci finger food zrobił... Natalia Adrianna - opinia (1) Ciekawa opcja na rynku po prostu smaczny catering a la domowe jedzenie, nie... Adrianna Sylwia - opinia (1) Ja zdecydowałam się na ten catering bo nie lubię gotować, a przy okazji ta... Sylwia Maria - opinia (1) Jakościowe składniki, świeżo przygotowane posiłki, trzy porządne porcje pełne... Maria Renia - opinia (1) Bezkontaktowa dostawa pod drzwi, zawsze świeże trzy posiłki, które są... Renia Mirka - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa, komunikacja bezproblemowa, dostawa na... Mirka hubson - opinia (1) Pychotka! Pieczeń z karkówki to był czysty obłęd!!! :) Czekam na kolejne... hubson