Marcin - ocena (1) Impreza na 21 osób , jedzenie przepyszne , wszystko świeże , i ładnie podane,... Marcin Firma logistyczna - ocena (1) Bardzo dobra realizacja zamówienia. Wszystko na czas i bardzo dobre. Firma logistyczna Joanna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze smacznych dań- były pyszne!!! Bardzo ładnie... Joanna
Agnieszka - ocena (1) Korzystałam z cateringu Szafran i Miód dwukrotnie i na pewno będę korzystać w... Agnieszka Marta - ocena (1) Miałam ogromną przyjemność korzystać z usług firmy BanGlob kilka razy w... Marta Bartek - ocena (1) Wszystko w jak najlepszym porządku! Jak się umówiliśmy tak było :). Dziękuje... Bartek Magda - ocena (1) Pyszne jedzenie, super obsługa. Potrawy były na czas gorące gotowe do... Magda Karolina - ocena (1) Jedzenie przepyszne ,uszka rewelacja,barszcz czerwony palce lizać a zrazy wow Karolina Agnieszka - ocena (1) Jestem stałym klientem, jedzenie zawsze świeże, dobrej jakości i bardzo... Agnieszka Karolina i Marian - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Szafran i Miód! :) Pyszne jedzenie, sprawna... Karolina i Marian Barbara - ocena (1) Dobre jedzenie i bardzo miła obsługa. Polecam Barbara Sandra - ocena (1) Catering był rewelacyjny! Świeże i różnorodne przekąski, pięknie podane, a do... Sandra Mariola - ocena (1) Polecam catering Szafran i miód. Jedzenie pyszne, gorące, w naczyniach do... Mariola Martyna - ocena (1) Słuchajcie. Jeśli chcecie na swojej imprezie pyszne jedzonko, swieżutkie, z... Martyna ZR - ocena (1) Skorzystaliśmy z oferty Szafran i Miód na duża uroczystość rodzinną,... ZR Sandra - ocena (1) Świetne jedzenie na wynos! Smaczne dania w przyjemnej cenie. Szybka obsługa i... Sandra Agnieszka - ocena (2) Menu dziecka w żłobku - dieta bardzo słabo zróżnicowana, słodko i słono.... Agnieszka Ecru Apartments - ocena (1) Super! Serdecznie polecam. Ecru Apartments Milena - ocena (1) Firma godna polecenia. Super jakość produktów. Zawsze chętni do poznania... Milena TriApart - ocena (1) Współpraca przy obsłudze cateringu śniadań do apartamentów. Polecam! Rzetelna... TriApart