Karolina - opinia (1) Świeże warzywa i owoce oraz pyszne dania gotowe, wszystko zapakowane w... Karolina Marzena - opinia (1) Korzystaliśmy z cateringu Gustus w związku z Komunią syna, którą... Marzena Maciej Owczuk - opinia (1) Kiedy będę już stary i zmęczony życiem, opowiem wnukom przy kominku o tym,... Maciej Owczuk
Anna - opinia (2) Już kilka razy korzystałyśmy z usług firmy. Bardzo dobry kontakt. Jedzenie... Anna Marta - opinia (2) Już dwa razy korzystałam z usług cateringu Eko Party z dostawą jedzenia do... Marta Mama - opinia (1) Jedzenie ochydnym , warto Żeby przedszkola które biorą te posiłki przejrzałym... Mama Andrzej - opinia (1) Nie polecam!!Zamówiłem bufet dla 9 osób ponad miesiąc wcześniej,wpłaciłem... Andrzej Kaśka - opinia (1) Pyszne, odpowiednio zbilansowane, cieszy oko i są efekty, a to najważniejsze... Kaśka - opinia (1) Dlaczego Pani układa tak okropne menu dla malutkich dzieci? Nie mogę w to... Paluch - opinia (1) Jedzenie wyglada jak zmywakowe resztki i tak samo smakuje, zrobione z... Paluch Raist - opinia (1) Kierowca raz jest raz go nie ma. Zwykle ma jakieś resztki, bo wszystko... Raist Firma - opinia (1) Skorzystaliśmy z Lavie z polecenia i nie żałujemy, przepyszne jedzenie,... Firma Daniel - opinia (1) Opłaciłem miesiąc diety dla dwóch osób i nie zobaczyłem ani jednego dania.... Daniel Margo - opinia (1) Słyszałam pozytywne opinie i w końcu wybraliśmy się tam z rodzina . Dramat.... Margo A - opinia (1) Firma nie wywiązuje się z umów. Diety nie są dostarczane od końcówki... A Anna - opinia (1) Nie polecam! Omijajcie tą firmę szerokim łukiem! Zamówiłam posiłki na dwa dni... Anna Katarzyna - opinia (1) Niestety ale dowozy i sposób traktowani klienta firmowego pozostawiają wiele... Katarzyna Jestem na nie - opinia (1) Jedzenie wydawane z auta na terenie parkingu pod marketem, obsługa pozostawi... Jestem na nie niepolecam - opinia (1) Nie polecam. Obsługa fatalna. Posiłki też nie zaciekawe. niepolecam Dominika - opinia (2) Dobre rozwiązanie dla osób zapracowanych. Dzięki temu że są 3 boksy to można... Dominika