Sylwia - opinia (1) Z całego serca polecam Lavie Cooking House przepyszne jedzenie pięknie podane... Sylwia Robert - opinia (1) Serdecznie polecam. Pani Agnieszka to najlepsza kucharka jaka miałem zaszczyt... Robert Oliwia Nowacka - opinia (1) Z całego serca polecam kuchnie lavie. Przepyszne potrawy wielorakiego rodzaju... Oliwia Nowacka
Jakub - opinia (1) Katering 10/10, nie jadłem lepszego sernika z białą polewa. Obsługa miła i... Jakub Szymon - opinia (1) Profesjonalizm, zaangażowanie i serce na talerzu. Polecam lavie z czystym... Szymon Janek - opinia (1) To już chyba 4 święta (Boże Narodzenie i Wielkanoc) jak korzystam. Za każdym... Janek Kogutto - opinia (1) Z uwagi na lokalizację kilka razy próbowałem znaleźć coś podobnego, ale... Kogutto Adrianna - opinia (1) Kuchnia na najwyższym poziomie .Gorąco polecam Adrianna Aleksandra - opinia (1) Serdecznie polecam catering z Lavie! Smaczne, różnorodne, pięknie wyglądające... Aleksandra Paula - opinia (1) Polecam serdecznie. Jedzenie pyszne, miła obsługa Paula EweR - opinia (1) Jeśli catering to tylko Lavie! Gwarancja jakości i doskonałego smaku :) Nie... EweR Babunia - opinia (1) Jadlospisu- brak. Jakość posiłków może i ok, ale zupy docierają do pacjentów... Babunia Babunia - opinia (1) Jadlospisu- brak. Jakość posiłków może i ok, ale zupy docierają do pacjentów... Babunia Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam usługi firmy Gastrohouse. Kierowcy zawsze na czas, obługa miła... Agnieszka Marcin - opinia (1) Firma godna polecenia. Różnorodne menu, produkty wysokiej jakości,... Marcin Marzena - opinia (1) Przepyszne jedzenie, w bardzo atrakcyjnej formie, pięknie podane, czuć pasję... Marzena Kasia - opinia (1) Korzystam prywatnie i firmowo. Zawsze miła obsługa, z profesjonalnym... Kasia Zadowoleni klienci - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, bardzo miły kierowca przede wszystkim z humorem,... Zadowoleni klienci Damian Samsel - opinia (1) Na początku zarówno żona, jak i ja, byliśmy nastawieni sceptycznie do dań z... Damian Samsel Katarzyna - opinia (1) Z cateringu korzystaliśmy podczas organizacji w domu komuni córki. Wspaniały... Katarzyna