Głodomór - opinia (1) Trafili w mój smak. Jednak dodatkowo wszystko wygląda MEGA. Chce się zjeść. I... Głodomór Marzena - opinia (1) Zawsze pysznie i w przyjaznej atmosferze. Polecam gorąco! i zaraz zamawiam... Marzena Karolina - opinia (1) Jestem ogromnie zadowolona z jakości przygotowanych potraw, wszystko co... Karolina
Karolina - opinia (1) Jestem ogromnie zadowolona z jakości przygotowanych potraw, wszystko co... Karolina Paulina - opinia (1) Miałam okazję skosztować tych przepysznych dań na wigilii firmowej. Wszystko... Paulina Ewa - opinia (1) Miałam okazję skosztować na wigilii firmowej - wszystkie dania przepyszne a... Ewa Marta - opinia (1) Rewelacja. Impreza urodzinowa w domu ,przywiezione gotowe do podania na... Marta Agnieszka - opinia (1) Fantastyczna marka! Jedzenie jest przepyszne i trafia smakiem w każde... Agnieszka Jasper Piekarski - opinia (1) Przepyszne pierogi, najlepsze jakie jadłem ogólnie 10/10 Jasper Piekarski Damian - opinia (1) Znakomite jedzenie z najwyzszej jakości składników. Damian Łukasz - opinia (1) Polecam świetny catering zawsze pysznie i zawsze na czas Łukasz Renata - opinia (1) Przede wszystkim pyszne, dobre jakościowo jedzenie. Dania przyrządzane z... Renata Kasia P. - opinia (1) Najlepszy catering w Trójmieście, potrawy smaczne, świeże, Pani Agnieszka... Kasia P. Marta - opinia (1) Polecam bardzo dobre przekąski !!! Pyszny vege barszcz oraz pierogi ;) Marta Marcin - opinia (1) Pyszotka, polecam na mniejsza i wieksza impreze Marcin magianna - opinia (1) Jedzenie rewelacja gorąco polecam magianna Agata - opinia (1) coś pięknego! Niezwykle smaczne i sycące potrawy. Palce lizać. Już myślimy... Agata Ziomek - opinia (1) Ci ludzie naprawdę żyją gotowaniem. Wyczarowują super smaczne potrawy.... Ziomek Pelagia - opinia (1) Lavie to najlepszy katering nie tylko w Trójmieście, ale w Polsce! Ostatnio... Pelagia Joanna - opinia (1) Pani Agnieszka z załogą wyczarowuje najsmaczniejsze potrawy pod słońcem. A... Joanna