Anna - opinia (1) Nie jestem w stanie ocenić jakości posiłków, ponieważ ich nie dostarczają.... Anna Ola - opinia (1) Mrożona marchewka z groszkiem i brokuł występuje w prawie każdym posiłku i... Ola Zly - opinia (1) z 10 dniowej diety przyjechali 4 razy odradzam Zly
Magdalena - opinia (1) zamówiłam catering, nie dostałam uslugi - nikt nie odbiera telefonu, po 8 h... Magdalena ValdemaR - opinia (1) Brak dostawy posiłków. Nie można skontaktować się z firmą. Nie działają oba... ValdemaR Marcin - opinia (1) Klopsy codziennie są klopsy a na kolacje zupa nie polecam katering tragiczny.... Marcin Jasiek W - opinia (1) Jestem na tym cateringu dopiero od 3 tygodni i póki co jest naprawdę dobrze.... Jasiek W Luiza - opinia (1) Polecam. To smak, którego się nie zapomina, szczególnie tych obiadków :-) Po... Luiza Klara - opinia (1) Jestem na diecie bezmięsnej i jest ok :) Jakoś nie brakuje mi mięsa, potrafią... Klara Weronika - opinia (1) Robiliśmy z mężem skromne wesele na 15 osób w lokalu, który nie podaje... Weronika Anna - opinia (1) Kontakt z firma utrudniony, albo nawet i brak. Brak dostarczonego zamówienia.... Anna Bożena - opinia (1) Bardzo ciekawa opcja na polskim rynku, szczególnie że to smaczna alternatywa... Bożena mama - opinia (1) Jedzenie tragedianie polecam tego cateringu mama Ola - opinia (1) to mi smakuje dlatego z przyjemnością zrezygnowałam z gotowania szczególnie... Ola Patrycja - opinia (1) Najgorszy catering z jakiego korzystałam. Posiłki monotonne przygotowane ze... Patrycja Paulina - opinia (1) Owszem tanio ale jakość potraw pozostawia wiele do życzenia. Jedzenie kupione... Paulina Iga - opinia (1) Cieszę się, że zdecydowałam się na 3 posiłki. Jest taniej i nie generuje się... Iga Olka - opinia (1) Jestem z wami na diecie bezmięsnej już 2 miesiące i czuje że odżyłam.... Olka Magister - opinia (1) Jestem niecały miesiąc na 3 posiłkach, ale do tej pory zdają egzamin.... Magister Matt - opinia (1) Catering ma bardzo dobrą cenę i opcja z 3 posiłkami jest dla mnie bardzo... Matt