Zuza - opinia (1) Teraz to już sobie innego cateringu nie wyobrażam. Formuła 3 posiłków... Zuza Ania - opinia (1) Smaczne jedzenie, czuć, że na świeżych produktach. Dostawca przyjeżdża do nas... Ania Marek - opinia (1) Bardzo dobre macie pieczywko razowe,które dajecie do śniadań. Genialne. A i... Marek
Patrycja - opinia (1) Odkąd Was odkryłam, uważam, że powstaliście specjalnie dla mnie. Serio chyba... Patrycja Lucyna - opinia (1) To jest jedzenie na miarę moich potrzeb. Idealna dieta dla osób, które lubią... Lucyna Witold - opinia (1) Jak ja szanuję ten catering trzy solidne posiłki pełne smaku, dzięki którym... Witold Mamalaga - opinia (1) Polecam Bardzo pyszne jedzonko jak w domu trochę wysokie ceny .Ale co zrobić Mamalaga Mrówka - opinia (1) bardzo dobry catering, polecam gorąco. Jest bardzo smacznieeee Mrówka Inga - opinia (1) W takiej cenie nie da się znaleźć smaczniejszego i porządniejszego jedzenia... Inga Iza - opinia (1) Smacznie i zdrowo. Dania są naprawdę fajnie doprawione i wszystko mi do tej... Iza Olga - opinia (1) Menu jest urozmaicone i codziennie jest serwowane cos nowego. Dostawy - dla... Olga Karolina - opinia (1) Pierogi z kapusta i grzybami, a do tego sos pieczarkowy - było baaaaaaardzo... Karolina Alka - opinia (1) 3 posiłki to dla mnie optymalna ilość. Nic się nie marnuje, wszystko zjadam i... Alka ziemowit33 - opinia (1) dobry catering wart wypróbowania, idealny dla osób które nie mają czasu na 5... ziemowit33 Anita - opinia (1) Pulpeciki warzywne jak dotąd były moim ulubionym posiłkiem, ale kotlety z... Anita Kornelia - opinia (1) Jesteście najlepsi! :) mega mi smakuje wasze jedzenie. I super ze tak dbacie... Kornelia maćko - opinia (1) 3 posiłki - godni polecenia, smacznie i tanio maćko IGI - opinia (1) To jest idealny catering dla mnie. Jest smacznie i zdrowo, a do tego... IGI kamil - opinia (1) Skąd Wy bierzecie pomysły na te obiady? :) Mam wrażenie że w ogóle nie kończą... kamil Lomońska - opinia (1) Za mną miesiąc z tym cateringiem i zamierzam kontynuowac swoją dietę z nimi.... Lomońska