kamil - opinia (1) Skąd Wy bierzecie pomysły na te obiady? :) Mam wrażenie że w ogóle nie kończą... kamil Lomońska - opinia (1) Za mną miesiąc z tym cateringiem i zamierzam kontynuowac swoją dietę z nimi.... Lomońska Michał - opinia (1) Formuła trzech posiłków to strzał w dziesiątkę, mnie tym kupiliście.... Michał
Radosław - opinia (1) Śniadania i kolacje pyszne, ale obiady toż to jakiś mistrz kuchni wymyśla.... Radosław Mazur - opinia (1) Fasolka po bretońsku była nieziemsko dobra! Mazur ULA - opinia (1) Ja daję max. gwiazdek: wszystko się tutaj zgadza od punktualnych dostaw po... ULA radosław - opinia (1) I to jest własnie catering dla mnie! 3 spore posiłki, tak że się najadam i... radosław Radosław - opinia (1) Śniadania i kolacje pyszne, ale obiady toż to jakiś mistrz kuchni wymyśla.... Radosław maniek - opinia (1) Idealne rozwiązanie dla osób zapracowanych i zabieganych. Nie trzyba zabierać... maniek Magdalena - opinia (1) Nie mam czasu w ciągu dnia na jedzenie kilku posiłków a nie chciałam zapychać... Magdalena Bartek - opinia (1) Dieta z mięskiem jest ekstra! Chilli con carne na wołowinie to był ogień!... Bartek Werka - opinia (1) Porcje z diety medium są naprawdę kozackie, nie ma biedy ;) Nie wiem, kto... Werka Agnieszka - opinia (1) Z całego serca polecam Lavie Cooking House. Prócz fenomenalnych potraw,... Agnieszka Viola - opinia (1) Dla mnie coś kompletnie nowego 3 posiłki i wydawać by się mogło, że to mało... Viola Barbara - opinia (1) Fajnie, że teraz nie musze stać w kuchni i biegać po ogromne zakupy. Kupuję... Barbara Nikola - opinia (1) Koleżanka mnie namówiła, choć nie wierzyłam, że ten eksperyment się uda.... Nikola Irina - opinia (1) Pieczone pierogi z mięsem ale to była petarda smakowa, wyrzuciło mnie z... Irina Katarzyna - opinia (1) Fajna opcja na smaczne i dobrej jakości jedzenie, ale bez straty milionów... Katarzyna Paulina - opinia (1) Wykupiłam dietę na 30 dni bo historia menu wyglądała zachęcająco, ale to co... Paulina janek - opinia (1) I na takiej diecie to ja mogę być :) Jest różnorodna, posiłki są konkretnych... janek