Cena nie równa się jakość

Wszystko było fajnie i pod płaszczykiem eksperckim. Określanie jak to moja stopa się porusza podczas biegu...reeweelacja sobie pomyślałam. Polecono mi buty - no super hiper być miały. Zaczęłam biegać, ale miłością mojego życia to się nie stało. Przebiegałam max 100 km (buty miały starczyć na 600 -800 km - no wreszcie były super hiper). Niestety po tak znikomej eksploatacji przetarły się!!! Zaniosłam do reklamacji, Panowie przyznali ze buty są jak nówka i że na pewno uda się wadliwy towar wymienić...nie udało się!! A sklep odpowiedzialność za wadliwy towar przeniósł na mnie na klienta! W ramach REKOMEPNSATY zaproponował 10% ZNIŻKI NA NOWE BUTY. Litości! ta propozycja to żenujący nietakt. Nie kupię tam więcej, nie polecę nikomu, odradzę każdemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Cena nie równa się jakość

Miałem podobnie ale mi oddali nowe buty. Mimo wszystko już nie polecam i nie korzystam. Jest na szczęście Olimp w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pisze Pani jakby to salon biegowy był producentem buta, proponuje przeniesc sie na marke Kalenji, malo pani wyda, a za pare lat pojawia sie bole w stawach :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałem identyczną sytuację. Sprawa trafia do sądu, bo zero kontaktu ze strony tego sklepu proszę podać swojego maial skontaktuję się z Panią. Obsługa jest faaaaaaaaaaaaaaaaaaatalna, jak trzeba kupić buty które są 150 zł droższe niż normalnie to są mili, ale później odwracają się pleeeeeeeeeeeeeecami! DRAMAT DRAMAT DRAMAT!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0