Tragedia jednym słowem! (1) Sklep źle wyposażony obsługa niemiła. Ania CASCADIA (1) SUPER BUTY POLECONE PRZEZ DARKA - KOCHANEGO DARKA - W NICH NIC NIE BOLI. W... MICHAŁ ZIELEŃ Idealny dobor butów (1) Panowie z salonu w Gdańsku idealnie dobrali mi buciki, mimo dość dużej...... Paula
Był proble... problemu nie ma :-) (1) Do salonu Biegosfery trafiłem w lipcu 2014 r., gdy moje kostki od przeszło 2... Łukasz R. Cena nie równa się jakość (4) Wszystko było fajnie i pod płaszczykiem eksperckim. Określanie jak to moja... 100 km i rozpada się but Problem z reklamacją (1) Podczas zakupu byłem bardzo zadowolony z obsługi i dopasowanego towaru.... P super sklep (1) Uwielbiam ten sklep! Sprzedawcy robią świetny klimat, są profesjonalistami,... biegacz z północy Pełny profesjonalizm (1) Moja przygoda z bieganiem zaczęła się jeszce w tym roku, zawsze starałem się... Daniel Nareszcie profesjonalny sklep dla biegaczy w Trójmieście! (1) Profesjonalny sklep dla biegaczy - także dla nas, amatorów. Spory wybór... dk Rewelacyjna obsługa, duży wybór, polecam (1) W tym sklepie poczujesz różnicę pomiędzy marketem sportowym i sklepem gdzie... Monikulec