Cenowo super, smakowo nie bardzo

Na plus duży wybór w menu (nie wiem czy nawet nie zbyt duży), ładny wystrój i niskie ceny.
Niestety pizza była słaba, praktycznie bez smaku. Dopiero po nałożeniu ketchupu czuło się jakikolwiek smak. Zamówiłam pizzę z jajkiem i myślałam, że jajko będzie "rozbełtane" lub "rzucone" na pizze jako sadzone (tak zazwyczaj podawano mi pizzę z jajkiem we wszystkich innych pizzeriach). Niestety tu jajko było rzucone na pizzę pokrojone w kawałki, które nie dość że wyglądały jakby leżały na kuchni od rana, to jeszcze w procesie pieczenia zrobiły się twarde i suche. Ale byłabym jeszcze w stanie to zaakceptować gdyby ta pizza miała jakikolwiek smak (i nie jest to kwestia braku przypraw, raczej składniki były po prostu bez smaku).
Niestety nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Witam.Domyślam się, że zamówiła Pani pizzę wiejską.Jest ona serwowana z jajkiem gotowanym już od 13 lat. Odkąd działamy.Jeśli by Pani zamówiła nieco droższą pizzę pt. kompozycja własna mogłaby Pani zażyczyć sobie jajko sadzone, surowe na pizzę.Wtedy też, mogłaby Pani poprosić o bardziej wyraziste smakowo składniki.Takie jakie Pani lubi.A zamówiła Pani pizzę z założenia o delikatnym smaku-zresztą mającą duże powodzenie wśród klientów.Jeśli nie dokona Pani właściwego wyboru nasza obsługa nie będzie wiedziała ,co Pani myśli.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0