Ekspertyza akumulatora (1) Bardzo miła obsługa. Problem z moim akumulatorem wyjaśnili bardzo szybko,... kh44876 Nie polecam! (3) Uwaga! Akumulatory droższy na miejscu niż na ich stronie o 30-50 zł.... bolek1899 Polecam! Dobra firma (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Akumulator kupiony i wymieniony na... Tomek
polecam w ciemno. (1) Asortyment duży,ceny przystępne,obsługa profesjonalna.Bez życzenia sprawdzono... T.Panek prawdziwe centrum akumulatorow (1) Jedyne miejsce gdzie zawsze od ręki dostaje przedziwne akumulatory 6v. Polecam Tomek polecam (1) duży wybór akumulatorow na miejscu, sprawdzaja stan starego akumulatora,... jasió Zadowolony klient (1) Bardzo duży wybór, fachowe doradztwo, montaż w cenie. Polecam HONDA Super (1) Super fachowa wiedza. Katalog motocyklowy na pamiec . Moj trzeci akumulator... Suzuki martin Polecam (1) Dobre ceny po roku Warta ( akumulator padł), ale Panowie staneli na wysokości... Krzysiek Wielki pozytyw (2) Rok temu kupilem uzywany samochod .Od samego poczatku mialem problemu z aku... adrian Problem z akumulatorem podjedz na Czarna ... (1) Panowie znaja sie, mają czym i wiedzą co sprawdzić, nie jak "fachowiec z... Marek Super Firma (1) Profesjonalna obsluga i doradztwo przy wyborze akumulatora. Szybki montaz na... basia Bardzo polecam:) (1) W ubiegłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z obsługi w tym Centrum... Maria Akumulator marki tuborg (2) Kupiłem u nich akumulator marki tuborg, mam go już 3 rok i spisuje się... JanB BMW X3 (1) Właściwie można tylko chwalić. Pomimo, że nie byłem zdecydowany i troszkę... Piotr Fachowcy (1) Byłem mile zaskoczony fachową i uprzejmą obsługą. Ceny normalne. Naprawdę... klient bardzo polecam (1) Bardzo polecam. Dostałem u Panów z Czarnej akumulator specjalistyczny... pt cruiser Poprostu wspanialy sklep dla akumulatorow (1) Szybka i skuteczna obsluga, sprzedawca doradzil wybor, lepszy niz taki jaki... WD super (1) Panowie z Czarnej dobrali odpowiedni akumulator ,zamontowali i sprawdzili... Pilos