Centrum Bis

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś z Was dziewczyny szyła suknię we Wrzeszczu w Centrum Handlowym Bis?Jeżeli tak to napiszcie jakie wrażenia.Podobno tam szyją sukienki za 1000zł. , model jaki chcesz.Czy to prawda?Mam wybrany fason ale nie chcę kupować w salonie bo jest strasznie drogi, a tu uszyliby mi za ok. połowę ceny.Napiszcie co wiecie!!!Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Centrum Bis

gdzie ty się tam pchasz ?

Cóż to za pytanie?Czyzby niezadowolony klient (-ka)?Jeżeli tak to napisz co i jak było, a nie przesyłasz dziwne pytania!!!!

Jestem w pracy a ty co tam robisz masz w tym interes - cz to twój sklep???.

moja znajoma tam szyla suknie i byla bardzo zadowolona. Uszyli jej suknie w 2 tygodnie, gdzie wszedzie indziej twierdzili, ze potrzebuja 2,3 m-cy.
Pozdrawiam

Moja znajoma szyła gdzie indziej w dobrej firmie w rekordowym czasie sześciu dni . po klęsce w Pruszczu Gdańskim gdzie miało być taniej a wyszlo drożej i z nerwami.
Jeżeli twoja znajoma tam szyła i była zadowolona - bardzo to po co ludziom zawracasz głowy ? .
I tak myślę ,że to twój sklep Paniusiu,
Ja do ciebie napewno nie pojadę i napewno nie będę polecała.
Twoje wypowiedzi są sprzeczne z tą pierwszą .
Wykup sobie reklamę płatną na Weselniku jak inni to zrobili.

sluchaj
jak masz trudne dziecinstwo albo spoznia ci sie okres to nie wyzywaj sie na ludziach.
ja sama swoja suknie kupilam w creato i jestem z niej bardzo ale to bardzo zadowolona - zwlaszcza, ze moja suknia ma niepowtrzalny model a przy tym jest bardzo skromna. Jesli chodzi o centrum bis - bylam tam poniewaz chcialam sprawdzic czy to co mowila moja znajoma jest prawda. Babki, z ktorymi rozmawialam byly bardzo mile i udzielaly trafnych porad i uwag. Mysle, ze gdybym wczesniej nie kupila swojej sukni w creato pewnie skorzystalabym z tego salonu.
Wracajac do mojej znajomej - szyla suknie koloru "tofi" :) a poniewaz nie ma figury modelki babki polecily jej taki fason, ze maskowal wszystkie niedoskonalosci i dziewczyna wygladala bardzo ladnie:).
To tyle.

Moja żona szyła tam suknie była bardzo z niej zadowolona.
Byłem wraz z nią po odbiór sukni.
Niezły był motyw, gdyż moja w tym czasie narzeczona, nie pozwoliła mi nawet zbliżyć się do tego pawilonu w którym przymierzała suknie. Chyba dlatgo że chciała być w zgodzie z tradycją w której to jak wiadomo pan młody do ślubu nie powinien widzieć sukni panny młodej. A wiadomo jeżeli się czegoś komuś zabroni to... (zakazany owoc) więc ja oczywiście wspinałem się na piętro, chodziłem od ściany do ściany aby tylko zobaczyć jej suknie. Oczywiście z mizernym skutkiem, gdyż zostałem wpuszczony do sklepu dopiero wtedy gdy suknia była już zapakowana w folię. Ale ja nie dawałem za wygraną i próbowałem "zapuszczać żurawia do wnętrza torby". Efekt zakupów był taki że moja piękna żona wyglądała ślicznie w swojej sukni, wspomnę tylko że góra sukni była koloru bordowego, a sprzedawca, właściciel sklepu w opisywanym centrum chciał zatrudnić moją żonę w swoim salonie. Ogólnie zakupy w tym sklepie będę wspominał chyba do końca życia, oczywiście jak najbardziej pozytywnie.

Uwaga do U-56, pierd...lisz babo jak potłuczona, zadałam zwykłe pytanie odnośnie tego salonu i przykre jest to, że każdy na weselniku szuka słów konkurencji.Jeżeli cię to pytanie nie dotyczy to jej nie czytaj, o odpowiadaniu nie wspomnę!!!Dla twojej wiadomości szukam informacji dotyczących wesela, bo jak każda zdrowa i normalna kobieta (ciebie to nie dotyczy!), która za niedługo wychodzi za mąż, szukam potrzebnych mi informacji, ale z kim ja tu gadam....Siedź sobie w tej pracy i nigdy z niej nie wychodź!!

Dziękuję Gizmo za informację...chociaż ktoś na tym świecie ma jeszcze zaufanie do ludzi.

Dziękuję także "Foton"!Myślę, że w naszym przypadku też tak będzie, dlatego po sukienkę pójdę z koleżanką.Jeszcze raz dzi- ęki!!!

Polecam ten salon!
Bardzo miła i profresjonalna obsługa.
Ze względu na moją figurę i wzrost wypożyczenie sukienki nie wchodziło w grę, ponieważ wszystkie były za duże a nie wierzyłam że uda się gdzieś tą nadwyżkę materiału wcisnąć, bo przeciez jej nie zmniejszą tylko dla mnie.
A więc po odwiedzeniu kilku różnych salonów, po wizytach w których miałam mieszane uczucia...
albo obsługa nie zainteresowana klintem, albo nie profesjonalna, albo ceny koszmarne,
trafiłam do centrum BIS

Zaopiekował sie mną przemiły i profesjonalny własciciel salonu wraz ze "starszą " Panią, która mu pomagała.

Wybrałam gorset ze spódnicą w kolorze ecrue z bordowymi rózyczkami, zresztą gorest zaprojektowano specjalnie dla mnie z materiału jaki wybrałam i w fasonie jaki chciałam.
Koszt mojej sukni to 1.000,00zł.
W salonie dokupiłam jeszcze welon.

Naprawdę odwiedziłam wiele różnych salonów, krawców i wypożyczalni, ale jeżeli chcesz poczuć się, że wszyscy są tylko dla Ciebie,
że słuchają tego co mówisz i umieją to zrealizować albo fachowo doradzić (a jestem wyjątkowo niezdecydowaną kobietką ;-)
i chcesz być zadowolona z końcowego efektu polecam ten salon.

Osobiście bardzo polecam ten salon. Sama szyłam tam swoja suknie i wyszła taka jaką chciałam i zapłaciłam za nią 900 zł . Dodam jeszcze ze połączyłam dwa rózne modele. Daty przymiarek i odbioru wyznaczyłam sama tak jak mi było wygodnie. Pozdrawiam i powodzenia!!! :-)

Ja również szyłam tam swoją suknię i byłam bardzo zadowolona zarówno z końcowego efektu sukni jak i z fachowej i przemiłej obsługi,oprócz tego co chyba jest też dość ważne ceny nie są wygórowane!!!
W salonie pani dobrała mi do sukni wszystkie dodatki:welon,różyczki do włosów itp.
Mogę polecić ten salon z czystym sumieniem :-)

Dziękuję wam dziewczyny!!!Teraz mam pewnośc, że i ja mogę tam szyć suknię. Jeżeli mogłabym jeszcze prosić to na ile przed ślubem powinnam się tam zgłosić? PS wesele w grudniu!Jeszcze raz wielka buźka dla was za pomoc i radę. Pozdrawiam pa pa pa.

Ja mam ślub 11 wrzesnia, suknie zamówiłam w połowie czerwca a odebrałam w ostatni piatek.

aga.27 - jak fajnie przeczytać, że ktoś ślubuje w tym samym dniu co ja:-)
Pozdrawiam

a czy w tym salonie wypożyczają sukienki i czy mają jakiś ciekawy wybór? Wszyscy piszecie że szyliście, a ja chciałabym raczej pożyczyć. Czy nie wiecie przypadkiem ile (jeśli już) kosztuje u nich wypożyczenie i kaucja?

Witam, czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest to Centrum Handlowe Bis??

z tego co wiem, u nich nie mozna wypożyczyć, jedynie uszyć.

Centrum Bis jest we Wrzeszczu za McDonaldem (ul. paryzantów)

dziś wybrałam się w końcu do ich sklepu. Jestem pod dużym wrażeniem jak na początek. Obsługa bardzo miła i zainteresowana klientem. Dowiedziałam się wszystkiego co chciałam, znałam odpowiedź już na pytania których jeszcze nie zadałam :-))) ceny nie wygórowane, można się u nich ubrać "od A do Z" włącznie ze spinkami do włosów, poza tym dostałam informację że jeśli się ktoś zdecyduje u nich na sukienkę do końca roku to w cenie dostanie welon i rękawiczki gratis. Myślę że juz niedługo umówię się na przymiarki...

No to cos tu jest nie tak ze ten pan tak bardzo goraca zacheca do szycia sukni do konca roku. I troche mi to podpada. Ja osobiscie tez sie zastanawiam nad tym salonem ale prawde mowiac to nie wiem co potem zrobie z suknia na 3 - 4 miesiace przed slubem? I jest to jedna z przyczyn dla ktorej sama sie tak goraczkowo pytalam o ten salon w watku "ELJA".
A wy co o tym sadzicia i czy macie takie miejsce gdzie mozecie swoje suknie przytrzymac przed slubem???

wiesz co, tak do końca to niewiem jak to miało by wyglądać, ale myślę że chodzi o zamówienie i decyzję do końca roku z zaliczką. Bez sensu było by gdyby mieli uszyć ja jeszcze w tym roku....! Ja mam ślub w czerwcu, po co mi sukienka 6 m-cy szybciej. Może przytyję i co wtedy :)))

No wlasnie ja tez tak uwazam ale niestety nie chodzi tu na pewno o zaliczke itp. Orientowalam sie jak to ma wygladac i wg tego co uslyszalam to chodzi tu o peleln zakres uslug tzn. od przymiarki po odbior. My mamy slub w kwietniu i nie wiem co zrobilabym z suknia do tego czasu gdybym miala ja teraz szyc i odbierac. No i dochodzi tez kwestai naszych gabarytow. Ja mam zamiar schudnac :))

w takim razie oferta nie jest dla nas za ciekawa, skoro suknia miała by być już za 2-3 m-ce gotowa. Będę u nich w poniedziałek i zapytam dokładnie o tę ofertę. Zobaczymy co mi powiedzą.

I co bylas tam wtedy? Co Ci powiedzieli???

cześć byłam. Akurat był właściciel. Można z nim się dogadać do wielu rzeczy a nawet utargować :-))) Ale sukienka musi być gotowa jeszcze w tym roku. Zaproponował że po uszyciu może u niego przeleżeć w pracowni skoro nie ma gdzie.
Tylko że ja się rozmyśliłam... Znalazłam z Beauty inną sukienkę do wypożyczenia, która zrobiła na mnie większe znaczenie i chyba jednak na tą sie zdecyduję. Będzie taniej o 700zł, kaucję z reguły zwracają. Welon pożyczę od koleżanki za darmo (trzeba mieć coś pozyczonego :)) a rękawiczki to koszt około 40zł. No i nie będzie problemu z suknią co znią zrobić 6 m-cy szybciej. Bo nawet jeśli szyjesz sukienkę to co zrobisz z nią po weselu? Będzie też taki sam problem jak ja przechować aby była w dobrym stanie jeśli zdażyłoby się, gdyby ktos chciał od Ciebie ją odkupić.
Napisz jaką Ty podjechałaś decyzję pozdrawiam

i jeszcze coś - pytanie z innej beczki. Wiem że masz wesele w Tenisowej na Zaspie. Ja też, tylko troche później. Jestem ciekawa jak wygląda u ciebie załatwianie imprezy z Tenisową, czy masz tylko wpłaconą zaliczkę i nic więcej czy masz już umowę i wszystko ustalone?

Podaj mi swoj priv.

podaje Ci mojego meila: 69aneta@wp.pl

o jaki priv Ci chodzi? :-))) Można na tym forum rozmawiać na priv?
Pozdrawiam
Aneta