półókolonie (1) Dziecko było teraz na półkoloniach letnich lipiec 2015 w Gdańsku. W... Andrzej Urodzinki (1) Przednia zabawa, a co najważniejsze dziecko i goście szczęsliwi :) POLECAM Marta polecam (1) Wspaniali ludzie promujący naukę w przystępny, ciekawy i wesoły sposób.... Agnieszka
Świetna zabawa i niezapomniane przezycia (1) Już drugi raz grganizuje urodziny dla mojej córki razem z EduFun. Wrazenia są... MSt Najlepsze urodziny w mieście! (1) Było super! Opiekunowie bardzo mili, doświadczenia rewelacja. Dzieci... Kasia Nie polecam (4) Nie polecam organizacji urodzin dziecka w Edu Fun. Animatorzy w trakcie zabaw... Mama Bylo rewelacyjnie (1) Jako zwyczajny przechodzień miałem okazje uczestniczyć w organizowanej... Krzysztof Rewelacujne urodziny-"Fabrykja kosmetyków" (1) Organizowałam 4 urodziny mojej córeczki właśnie w EduFun. Nie byłam pewna czy... Mama_4_latki Polecam (1) Wspaniałe zajęcia. Jestem mamą przedszkolaka i moja córeczka wielokrotnie... Aga Było świetnie! Polecam! (1) Polecam organizacje urodzin w Edu Fan. Wszystkie dzieci dostały przebrania za... Mama Gosia - opinia (1) Byłam na zajęciach z klasą. Tematyka ciekawa, natomiast osoby prowadzące... Gosia polecam (1) miło fajnie i dzieciaki zadowolone a to najważniejsze Ania