Ania - ocena (2) Polecam szeroką ofertą edukacyjna Ania Marta - ocena (2) W Metamorfozie ukończyłam szkołę sterylizacji medycznej. Jestem bardzo... Marta Kurs z metody żelowej (2) Odbyłam kurs przedłużania paznokci metoda żelową z którego jestem bardzo... Magda
Szkoła kosmetyczna na wielki plus! (2) W tym roku ukończyłam kierunek technik usług kosmetycznych i jestem bardzo... Karolina Profesjonaliści (2) Przeszłam kursy hybrsyda,przedłużanie żelem i akryl ,wszystko przygotowane do... Anna Ś Kurs stylizacji paznokci żel / akryl / rzęs (2) Wszystko na plus :)! Kat Warsztaty zdobienia paznokci. (4) Swoją \\\'przygodę\\\' z centrum rozpoczęłam od zasięgnięcia informacji o... Aga Kurs na 5+ :) (2) Właśnie jestem po kursie makijażu i analizy kolorystycznej i jestem... Ola Gorąco polecam !! (2) Absolutny profesjonalizm i pomysłowość, bardzo miła atmosfera panująca w... jesi Polecam szkolenie z akryli i żeli :) (2) W METAMORFOZIE ukończyłam kurs przedłużania paznokci metodą akrylową i... Aneta Polecam kurs przedłużania rzęs :) (2) W METAMORFOZIE odbyłam kurs przedłużania rzęs i jestem bardzo zadowolona.... Asia Polecam :) (2) Polecam kurs metodą żelową , bardzo miła atmosfera , dostałam konkretne... Asia Wolałabym iść gdzieś indziej (2) Poszłam na kurs rzęs: 1. Kurs odbył się. Wpłaciłam 600 zł. Tu ok 2. Pani... Gosia