była uczennica - opinia (1) Byłam na kierunku Technik rachunkowości i zdecydowanie odradzam. Pani... była uczennica szkoła policealna (1) Uczęszczam do szkoły policealnej w GCE. Jestem zadowolona z poziomu nauczania... Anita polecam GCE (1) Chodziłam do szkoły policealnej w gce. szkoła warta polecenia. Nauczyciele... Absolwentka Katarzyna
jestem na tak (1) Jestem w trakcie nauki na kierunku technik informatyk. Lekcje prowadzone są... damian t. Polecam (1) Polecam GCE osobom, które poszukują bardzo dobrego przygotowania do egzaminu... Andrzej Serdecznie odradzam (2) -Pani od komputerów nie zna się za bardzo na programach, których ma uczyć, a... uczennica Katarzyna Staniszewska - opinia (2) b. fajna szkoła :) Katarzyna Staniszewska Polecam!!!!! (1) Nie bede powtarzać słow moich poprzedników z pozostałych opiniodawców(którzy... PuLa Z całego serca polecam:) (1) Witam:) Uczę się policealnie w tej szkole robię właśnie już 2 kierunek!!! Tak... Marta Polecam !! (1) Bardzo przyjazna atfosmera nauczyciele sympatyczni.Bardzo zaangazowani w to... uczen Polecam naprawdę warto !!! (1) Ogólnie przyjazna atmosfera, nauczyciele bardzo życzliwi i chętnie tłumaczą... mimblat Polecam!! (1) Bardzo wyluzowana szkola. poziom nauczania wysoki. nauczyciele swietni.... Uczeń SUPER!!! (1) Skończyła tu średnią po ZSH a teraz wybieram się na policealną MAM 50... Basia Gdańskie Centrum Edukacji (1) B. fajna szkoła, mili nauczyciele, dyrektor i cały sekretariat. Według mnie... Aneta Słowami wieszcza "...szkoła zaje***szcza..." :) (1) Polecam w 100% Super szkoła, bardzo dobra i wyrozumiała :) kadra... Edek GCE - co myślę o tej szkole (1) Super szkoła. Dobra kadra nauczycielska. Dobry poziom nauczania. 100% darmowa. eliska_75 Oby więcej takich szkół :))) !!! (1) Gdańskie Centrum Edukacji posiada kadrę nauczycielską na wysokim poziomie i... Misiek- wątpiący ;))) Kasia - opinia (1) Niesamowita szkoła,świetna atmosfera,nauczyciele wręcz wymarzeni,a Pan... Kasia Goroco polecam !!! (1) Nauczanie na bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele dokładnie i szczegółowo... Sebastian Aries07 szkoła jest ok (1) ta szkoła jest w odróżnieniu od innych ze swojego zakresu i kategorii na... Sachmetztli