Kamil - ocena (1) Świetne miejsce! Fachowa obsługa, w 2 miesiące wyciągnęli mnie z ciężkiej... Kamil Anna Jaworska - ocena (1) Absolutnie bezkonkurencyjni! fizjoterapia, trening - profesjonalizm i empatia Anna Jaworska Kinga Witkowska - ocena (1) Najlepsze fizjo w Trójmieście!!! Polecam z całego serca ️ Kinga Witkowska
Monika - ocena (1) Ekipa z fizjolabu to prawdziwi profesjonaliści, w dodatku świetnie ludzie,... Monika Wiktoria - ocena (1) Najlepsi fizjo u jakich byłam Wiktoria Estera - ocena (1) Niesamowita wiedza, profesjonalne podejście. Estera Iza - ocena (1) Najlepsze miejsce na fizjo w Trójmieście. Iza Filip - ocena (1) Najlepsi specjaliści do jakim mogłem trafić po operacji Filip Alicja - ocena (1) Fachowa pomoc, doświadczony personel, najlepsza ekipa na którą można trafić! Alicja M - ocena (1) Zaangażowanie, kompleksowe podejście, wsparcie i kontakt poza godzinami... M Anna - ocena (1) Petarda, jak zawsze się nie zawiodłam. Anna Karolina - ocena (1) Bardzo polecam! Profesjonalna pomoc. Karolina Paulina - ocena (1) Zespół świetnych specjalistów godnych zaufania. Można poczuć się... Paulina Krzysztof Chomicz - ocena (1) Najlepsze miejsce w powrocie do zdrowia. Fachowa wiedzą i duże zaangażowanie. Krzysztof Chomicz Radek - ocena (1) Super profesjonalizm,polecam Radek Magdalena - ocena (1) Dobra obsługa, ale zbyt wysokie ceny Magdalena Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam, najlepszy gabinet w Gdańsku Ewelina Milena - opinia (1) Wszystko perfekcyjnie polecam z całego serca Milena Grzegorz - opinia (1) Polecam centrum Fizjolab, od wielu miesięcy poszukiwałem specjalistów którzy... Grzegorz Mikołaj - opinia (1) Fizjolab to najlepsze w Trójmieście centrum fizjoterapeutyczne. Polecam... Mikołaj