Anna - ocena (1) Petarda, jak zawsze się nie zawiodłam. Anna Karolina - ocena (1) Bardzo polecam! Profesjonalna pomoc. Karolina Paulina - ocena (1) Zespół świetnych specjalistów godnych zaufania. Można poczuć się... Paulina
Krzysztof Chomicz - ocena (1) Najlepsze miejsce w powrocie do zdrowia. Fachowa wiedzą i duże zaangażowanie. Krzysztof Chomicz Radek - ocena (1) Super profesjonalizm,polecam Radek Magdalena - ocena (1) Dobra obsługa, ale zbyt wysokie ceny Magdalena Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam, najlepszy gabinet w Gdańsku Ewelina Milena - opinia (1) Wszystko perfekcyjnie polecam z całego serca Milena Grzegorz - opinia (1) Polecam centrum Fizjolab, od wielu miesięcy poszukiwałem specjalistów którzy... Grzegorz Mikołaj - opinia (1) Fizjolab to najlepsze w Trójmieście centrum fizjoterapeutyczne. Polecam... Mikołaj Anka - opinia (1) Super polecam, podejscie do pacjenta z sercem i pomogli mi wiele razy kiedy... Anka Weronika - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Duża wiedza i zaangażowanie Pani... Weronika Beata - opinia (1) Korzystam z usług Fizjolab. Jestem bardzo zadowolona Beata Marek - opinia (1) Z usług Fizjolab korzystam już od wielu lat. Za każdym razem jestem... Marek Pacjent - opinia (1) Pełen profesjonaliz. Dokładny wywiad i badanie oraz rozpisanie planu terapii.... Pacjent Anita - opinia (1) Polecam Fizjolab Pracują tam wykwalifikowani i wieloletni Specjaliści... Anita Agnieszka - opinia (1) Jestem zachwycona! Jako sportowiec szukałam pomocy by wrócić do swojej... Agnieszka D.J - opinia (1) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm i co najważniejsze efektywność.... D.J Pacjent Fizjolabu - opinia (1) Bardzo polecam profesjonalną, fachową a przede wszystkim skuteczną pomoc... Pacjent Fizjolabu